BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Eurobasket 2011

Eurobasket 2011

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195021.214 in reply to 195021.213
Date: 9/18/2011 7:19:51 PM
Overall Posts Rated:
561561
Cia geda turetu buti musu valdziai kad krepsinio nerodo per tv. kas nera kasio fanai tie to viasato ir neperkasi ir per intika transliaciju trukinejanciu neziuri. Kai senais laikais, ka cia senais kad ir pries 10 metu net zmogus nemegstantis labai krepsinio isvardindavo visus zalgirio zaidejus. Nes rodydavo varzybas ir ramiai pasiziuredavo ir zinodavo. Bet kai atima krepsini, nekiekvienas bega jo pirkt. Kiti susitaiko, nera jo ir nereikia. Kai nerodo tiek metu to krepsinio, nei zino jau tuos pacius lietuviu zaidejus, o tuo labiau uzsienio. Tai kaip jie gali eit i sales ir vertinti krepsinio spektakli ? Cia tas pats kas 1 moka mokykloje siustum laikyti abituros egzaminu. Pirma zmogus turi but daug stebejes krepsinio, mokesis galima sakyti ji suprasti, kas gerai kas blogai ir pan. Tada ir gali kulturingai ji stebeti, vertinti ir paploti net ne savo rinktinei. Dabar isties didele dalis musu zmoniu nemegsta krepsinio isvis, eina i sales tik tam kad lietuvius palaikyti ir tiek. Dzin jiems kas ten kaip. Vadink jei nori juos pusgalviais, o as vadinsiu juos patriotais, net nesuprantantys ir nemegstantys zmones krepsinio eina i sale rekauja palaiko musu rinktine, moka pinigus uz bilietus. Pagarba tik jiems, o kad ju niekas neismoke kulturos, krepsinio suvokimo, tikrai ne ju kalte.

This Post:
00
195021.215 in reply to 195021.212
Date: 9/19/2011 1:29:56 AM
Overall Posts Rated:
123123
na, jei kam malonu žaisti su 12 krepšininkų, tai tegul, bet manau daugeliui įtakojo ar makedonus palaikyti kitose varžybose tai, jog turėjo amerikieti. Mane tai tikrai. Tie vokiečiai tai tikrai visą žaidimą ant Dirko užkraudavo, tai dabar makedonai dar palygint ne tiek užkrovė and Bo ir niekuo ten tie Šarikai nėra nei geri nei žinomi. Aš pažiūriu kašį, bet jį pirmąkart girdėjau. Tos Albos stiprumas irgi gerai abejotinas, amerikiečių legionieriais paremtas. O dabartinė beveik visa vokiečių rinktinė lošia už Bayerną, kuris šiemet berods išsikovojo vietą aukščiausioj Vokietijos lygoj. Novitckį su Kamanu išimk, tai būtų dar juos įdomu prieš Rūdupį pažiūrėt :) O atrankoj tikiuosi bus Kleiza ir tada kai neis grajus ir reikės trūks plyš taškų bus kas juos padaro ir nebus kas duoda atsikovot kamuolius po savo krepšiu, net rusams, nes stovės visi, kaip stovės Kleiza.

This Post:
00
195021.216 in reply to 195021.213
Date: 9/19/2011 1:33:08 AM
Overall Posts Rated:
123123
tai JAV rinktinę gal reikėtų diskvalifikuot iš viso turnyruose? Ten gi nei vieno indėno. Globalizacija vyksta nori tu to ar ne. Jei kas pirkosi bilietus dėl to, jog tikėjosi, jog finale bus lietuviai, tai ką aš žinau, pačių problemos ir reikėjo palikti bilietus tiems, kam krepšinis patinka.

This Post:
00
195021.217 in reply to 195021.214
Date: 9/19/2011 1:39:32 AM
Overall Posts Rated:
123123
Šitoj vietoj dėl Viasato sutiksiu - kai neberodo net Žalgirio Eurolygos per TV, tai tikrai nukrito susidomėjimas krepšiniu. Na jei bus NBA lokautas, tai kiek gal atgis. O tai čia patriotizmas ateiti į salę ir paskanduoti Lietuva, o kai jei žiūri kaboke, gėda atsistoti himno metu, nes kaimynas nesistoja? Kaip pasakytų Poška varguolių patriotizmas šaliai daug naudos nesuteikia :) O kam pirkti bilietus po 500lt į tai ko nesupranti, tai iš vis neaišku. Tegul dabar susiperka į Eurolygos finalą ir skanduoja per jį Žalgiris arba Rytas, jei ten jų nebus. Kiek tai kvaila būtų?

This Post:
00
195021.218 in reply to 195021.216
Date: 9/19/2011 7:44:32 AM
Overall Posts Rated:
561561
Del indenu per giliai kapstai. Gerai kad dar neandartalieciu nepradejai, homo erectusu ieskot ar pan. Kol indenai amerikoj gyveno, mes net nezinojome tokio zemyno, kai atradome, ten niekad nebebuvo indenu salis. Visus beveik isnaikinome ir suvyko is viso pasaulio zmones gyventi. Manau, amerikietis yra tas zmogus kurio pora kartu ten gime, augo ir t.t. O ten jei jo tevai abu lietuviai ir tik kad jis ten gime, man tai tokie yra tikri dar lietuviai. Globalizacija mano nuomone nesusijusi su krepsiniu visiskai. Ar Bop macalebas gyvena Makedonijoje ? Augo ten, gime ten ? Ne. Tai prie ko cia ta globalizacija. Su amerika isvis vergijos pagrindu visi juodaodziai ten atsidure. Ju daug kartu ten gyvena, todel jie ir yra jau amerikieciai ir ta globalizacija cia ne prie ko.

This Post:
00
195021.219 in reply to 195021.216
Date: 9/19/2011 7:54:43 AM
Overall Posts Rated:
561561
Jei butu palike tiems kam patinka, butu arenos pustustes ar bent jau nepilnos. Isvis kas tu kas as kad galetume aiskinti kitiems zmonems kaip elgtis ? Jei jis turi pinigu laisvu ir nori eiti i varzybas ir eina ir px jam tiek tu tiek as tiek kiti. Ir nuejes ka nori ta daro, nes krepsinio nesupranta. Jie manau ir nesako kad tai ne ju problemos kad jie pirkosi bilietus o lietuviai nepateko. Tiesiog nusipirko, pasirinkimo nebuvo ir ejo ir nesiskundzia manau, o kadangi krepsinio suvokimo 0, tai is nuobodulio eme skanduot Lietuva Lietuva...

This Post:
00
195021.220 in reply to 195021.217
Date: 9/19/2011 7:59:25 AM
Overall Posts Rated:
561561
Jei eurolygos finalas vyks kaune ar vilniuje, pamatysi ir bus ta pati situacija ir pirks zmones ir skanduos zalgiris ar rytas :D:D Tad sneki kaip orakulas ir nekiek nedavei palyginimo priesingo :)) garantuoju taip ir bus ;)) girdejau ar ne 2013 Kaune finala zada rengt :))))
Del susidomejimo, atgis jis jei tas zemaitis nevisai tikras Silgalis iskovos kad tai valstybines svarbos dalykas ir varzybos bus transliuojamos. Tada tikrai atgis, zmones vel zaidejus ims pazint ir net nesidomantis zmogus isijungs, jei per kitus kanalus lievus filmus rodys :)))

This Post:
00
195021.221 in reply to 195021.218
Date: 9/19/2011 8:02:12 AM
Overall Posts Rated:
123123
tu prancūzams prikišai. Kelinta karta Prancūzijoj Batumas ar žinai? Aš tai ne, bet wiki sako, jog gimė Lisieux miestelyje. Kuo tau tai blogai? Dėl Bo aš nediskutuosiu. Lygiai taip pat man ginčytinas yra Ibaka iš Kongo arba lenkų Kelaty ir tai neprideda grožio. Suprasčiau jei čia jie vieninteliai būtų tokie. Tas pats Kamanas pas vokiečius ar ne 3 karta amerikietis? Sabonio vaikai auga Ispanijoj, o žaidžia už Lietuvos rinktinę, spėčiau Songailos augs USA, Jaskos Graikijoj, Kaukės Italijoj arba Ispanijoj ir t.t. Toks yra tas gyvenimas ir nereikia kapstyti ten kur nereikia - leidžia turėti 1 natūralizuotą. Mes gali tokį paimti kaip Bo įžaidėją ir būti achujieni arba galim neimti ir būti achujieni, nes gerai lošiam be natūralizuotų. Aš niekad nepalaikydavau per daug rusų, bet va pvz atvažiavo visi tikri rusai, lošia komandinį krepšinį ir man gražu, ir aš gale norėjau, jog jie ir taptų čempionais. Man gražu raudona, tau mėlyna, kitam gal žalia ir gal pasilikim prie savo nuomonių, o ne verskim visus priimti savas, kaip kad 10 Dievo įsakymų

This Post:
00
195021.222 in reply to 195021.220
Date: 9/19/2011 8:03:37 AM
Overall Posts Rated:
123123
a) tikiuosi neskanduos, jei neloš.
b) tikrai LABAI norėčiau, kad rodytų kašį, nes užsipisau streamuose ieškot :)

This Post:
00
195021.224 in reply to 195021.221
Date: 9/19/2011 8:17:43 AM
Overall Posts Rated:
561561
Na, as irgi uz rusus ejau, nes tikrai atvaziavo visi rusai ir lose kaip gali ir moka, kovojo ir laimejo bronza :) grazu buvo ziuret.
Del Prancuzijos rinktines pasiepiau tik tai kad ten baltaodziu visiskai beveik nera, tik 1 zaidejas, tai tos salies globalizacija parodo. Tas pats parkeris, Noah, tikrai abejotini prancuzai. Noah motina svede, tevas afrikietis, sunus gyvena amerikoj, bet yra prancuzas ir toks sirdyje jauciasi :)) Parkerio motina olande, tevas vel afrikietis, gime belgijoje, uzaugo prancuzijoje. Sirdyje vistiek jauciasi prancuzas ir tuo didziuojasi ;)) Nzn, su jais isvis opi problema ir ivertinti kazka sunku, turbut ir vertinti reikia pagal tai kas jis sirdyje jauciasi :)) Tai cia juos bereikalo is dalies uzkliuvau.
Pvz Turkijos rinktine. Emir Prldic. Bosnis jis atrodo, prieme pries cempa pilietybe ir losia uz turkus ;))
Tas pats Gregor Fucka. Slovenas ar kroatas buvo isties, bet visad lose uz italus ir jautesi italas ;)
Cia tu pavyzdziu daug. Ir aisku kas bus priesingos nuomones visad suras tokius pavyzdzius kad nebeturesiu argumentu, nes ta linija plonyte ir sunkiai apciuopiama kada tai yra teisinga, kada ne. Man tiesiog logiska atrodo jei zmogus ten gime ar augo tai ir jei jauciasi tos salies pilietis, tai ir losia uz ta sali. Arba jei pagal kilme yra kiles is kitos salies ir jei labiau jauciasi tos salies pilietis ir losia uz kilmes sali. Cia as kriminalo neizvelgiu. Tiesiog nieko bendra neturincius su ta salim kai duoda pilietybe ir losk. Bet kaip ir sakiau, ta linija plona ir gincytis beprasmiska, kas bus priesingos nuomones, ras pavyzdziu kad pats nezinociau ka bepasakyti.

Advertisement