Parasei kad sirgalius gali palaikyt ka nori. Tai tu ir palaikyk. Ir pasakok api Ronaldo nuostabuma. Nieks nepyks. Bet dabar vadini ziurkenais zaideja priesininku, ant jo pili purva ir pan. Jei jau nepatinka tas zaidejas tiesiog apie ji nepasakok, pasakok apie tavo nuomone geriausia ronaldo. Mes kas manom kad Messi geriausias, galik pilti ir visa jura purvo vistiek manysim kad geriausias o visi sudo pylimai apie pati pyleja pasako kas jis per zmogus. O vat jei kasdien rasysi i sita tema kadf Ronaldo yra geriausias ir kitu nekisi. Pasakosi kazkokias jo karjeros akimirkas, numetinesi vis po 1 linka ar pan. kada ka jis nuveike ir pakomentuosi. Speju kad per ilga laika labiau ir mes ji gerbsim ir pamilsim. Cia kaip sakoma ner ko pykt ant veidrodzio jei snukis kreivas...Tad ir nepasakok apie veidrodi mums, pasakok apie esme ir savo megstamo zaidejo geruma. Kad esi fanas priesininku ekipos, tai nereiskia kad negali protu paremtu isvadu daryti ir minciu rasyti. Fanas yra viena sirgalius kita. Tu kolkas esi ne kaip fanas, o kaip sirgalius. Sirgalius nuo zodzio sirgti= ligonis. Zmogus susirges ir negalintis jau logiskai mastyti. Toks zmogus yra sirgalius. Tokiu as negerbiu, nei zalgirio nei ryto tokiu fanu sirgaliu, nei kaip futbole tokie pasireiskia. Normalus fanas ne sirgalius(ligonis) gali daryti daug visokiu isvadu palyginimu, sakyti savo nuomone, o ne karsciuojant kliedeti.Taigi, jei kilo klausimas kas esu as, tiek krepsinyje tiek futbole esu fanas. Ir ziuriu futbola nuo vaikystes. Pvz: Mano pirmos stebetos kiek pamenu varzybos gal buvo kokia 10 metu nzn kiek tiksliai. Lose vokietija-anglija europos cempe finale. varzybos baigesi 1-1 ir per pendelius laimejo vokieciai. As aisku uz vokiecius ir buvau.Jurgen Klinsmann lose atrodo dar tais laikais kiek pamenu ir kitos legendos. Taigi, tai buvo pirmosios varzybos kurias vienas pats ziurejau is sirdies
http://lt.wikipedia.org/wiki/X_Europos_futbolo_%C4%8Dempi...Last edited by Paulius V at 1/12/2012 3:45:46 PM