Broj predstavnika u kupu i nije toliko merilo jacine lige,vec je najvise stvar srece,jer neko dobije drugoligase,a drugi se prosetaju pored petoligasa sto je kod mene bio slucaj do ovog kola.Dok neki namerno zele da ispadnu odmah i stave tri igraca,dok neki igraju sa rezervama,jer ne mogu nikako da se bore na dva fronta,dok nekima kup na prvom mestu.Ja sledece kolo igram protiv solidne treceligaske ekipe
(100236) i mislim da mogu da prodjem,planiram da igram sa starterima.To znaci da cu morati da se odreknem jedne pobede u ligi,igracu sa starterima protiv deepdisha sledecu utakmicu,zato protiv Lunjevice moram sa rezervama da bi starteri mogli da igraju kup.Ipak isplati se otici sto dalje u kupu i odricati se odredjenih pobeda u ligi,jer se za prolaz dobijaju pare,a i veoma je zanimljivo igrati sa ekipama iz drugih liga.
Mislim da bi Danger Boys-i,Leskovac,Templari i Vinjak trebali da zabeleze lagane pobede,dok je kod ovih ostalih manje-vise neizvesno.Sto se tice mene videcemo da li su pajseri spremni da izvedu startere protiv mene.