Pazi vako, moj post je isao na to da nije strasno, a jeste,
a sto se tice Jablanovica(3132286), on tebi ocigledno nije potreban, jer je za ove dve tekme odigrao 5 minuta, a kod mene ima prosecan rejting 10.5, i sa respectable formom.
Sto se tice gledanja u pasulj i promene, taktike, nesto mi logicnije da pogledas kako je covek igrao prethodne tekme, ali mene nije mrzelo da pogledam, poslednjih 16 utakmica(sezona 4 i 5):
Push the Ball - 11 puta,
Run and Gun - 2 puta
Look Inside 1 put
Motion - 2 puta
Od toga poslednjih 6 utakmica Push the Ball
I ti si bas mislio da ce sad protiv tebe da promeni taktiku, na Look Inside, posto tvoja zona je samo to branila, znaci sveo si nam sanse na 1/16, meni je to "malo" malo za ozbiljnu ekipu.
A ako ti je muka od kako ti kazes "samozvanih znalaca" ti povrati, ili daj neko logicnije objasnjenje za utakmicu koju si izgubio.
Batice, ocito je da si majstor kao i jos nekolicina ovde, da izvrnes cinjenice u svoju korist!
Jablanovic igra 5 minuta zahvaljujuci TEBI a ne MENI! Imas dobru klupu pa jadnik roka 45 minuta po utakmici i nije ni cudo sto nije u formi.
Sto se tice utakmice - vec sam ti rekao sta sam imao. Da smo dobili na TIE i ovu utakmicu ti bi pevao drugu pesmu! Ili mozda ne bi?
Ocigledno je moje i tvoje poimanje logike razlicito.
I da, nesto ne vidim da si se osvrnuo na tvoje angazovanje oko reprezentacije!
Evo kako ti i slicni tebi izgledate:
Ako mozete sabotirate sve zivo,
Ako ne onda ne pomazete,
Zluradi ste i jedva cekate da nekome ko je preuzeo odgovornost izostane rezultat makar samo jednom da bi odmah poceli sa "dusebriznistvom" i "savetima"
Zasto se ne javite pre utakmice i kazete: Ja predlazem da se igra tako i tako i garantujem za rezultat! U redu je, znamo svi odgovor na to pitanje...
Najlakse je pre svega cutati kao kurva a posle kenjati kako je trebalo ovo ili ono!
I ne smeta meni kritika nego mi smeta ko me kritikuje! Oni iz gore navedenog opisa...
Evo da dokazem svoju teoriju: za sledecu utakmicu sa Finskom pozivam Samuraja da mi predlozi taktiku kojom da igramo! Da vidimo sta ces ti da uradis...
Obezbedicu ti sve potrebne podatke a imaces na svojoj strani i visok entuzijazam koji je poslledica dosadasnje dve utakmice.
I jos nesto: Ja sam posle SAMO JEDNE UTAKMICE i to pobede nad istina nejakim Velsom, igrajuci TIE, doziveo da mi "popularnost" bude - 58!?! Na osnovu kojih to kriterijuma! Treba bre da vas je sramota!
Jel ti to mene zezas za ovo sa Jablanovicem i 45 minuta po tekmi, pa stavio sam ti link da vidis koliko igra po utakmici, a sto se tice moje klupe mozes da pogledas kako igraju PF i C koje treniram i medju kojima je Jablanovic.
Pazi malo na jezik ovo sa kurvama jel ti jasno.
A sto se tice pozivanja za pravljenje taktike sa Fincima, jel si ti maneken selektor, ili sta, ti i ex-selektor, ste imali kampanju, pobedili na istoj, zarad kontinuiteta u radu reprezentacije i velikog iskustva ljudi oko reprezentacije, i nastavka tekovina ex-selektora, ja se nesto nesecam da sam bio clan takve ekipe oko reprezentacije, niti da me je nesto neko pitao u vezi sa reprezentacijom. Sto znaci, ti radi svoj posao, a kad napravis gresku kao sto ih pravis ja cu da te kritikujem, do sledecih izbora za selektora.
I nemoj vise da se provaljujes sa tim oko popularnosti, jer tebi stalo da te neko voli ili da pobedjujes sa reprezentacijom?
I mene momak nije nista sramota, pa nisam ja postavio zonu 2-3 na Push the Ball, nego ti:)