Cestitam! meni zao sto su mi povecali broj sa 91 na viseSamo ti dizi bunu protiv lokalnog dai`je - ima da ti pobrisem te lajkove pa ce` vidis ondaK!
Cestitam! meni zao sto su mi povecali broj sa 91 na vise
pa ovaj novi sistem nije los, moze bolje da se izabere, ali posto nisi ulagao , sad je kasno...ti ces vec sebi da namjestis nekog mvp-ija :pZnas ko u prvoj ligi ulaze mnogo u skauting? Samo "turisti" jer ocekuju da budu pri dnu pa da samim tim imaju bolju poziciju na draftu. :)pa počni da ulažeš :PCare, ti o igranju i atmsferi u prvoj ligi mozes samo da saznas iz shonetove price kojeg cemo sada da ti vratimo i koji ce ti pricati "kako je bilo nekada kada je igrao prvu ligu"! :PA da ne mislis da imam(o) nesto protiv tebe - dodji nam i ti malo, da vidis kako je, pa ces i ti nazad po proceduri. ;)
pa ovaj novi sistem nije los, moze bolje da se izabere, ali posto nisi ulagao , sad je kasno...ti ces vec sebi da namjestis nekog mvp-ija :pZnas ko u prvoj ligi ulaze mnogo u skauting? Samo "turisti" jer ocekuju da budu pri dnu pa da samim tim imaju bolju poziciju na draftu. :)pa počni da ulažeš :P
pa ovaj novi sistem nije los, moze bolje da se izabere, ali posto nisi ulagao , sad je kasno...ti ces vec sebi da namjestis nekog mvp-ija :pZnas ko u prvoj ligi ulaze mnogo u skauting? Samo "turisti" jer ocekuju da budu pri dnu pa da samim tim imaju bolju poziciju na draftu. :)
pa ovaj novi sistem nije los, moze bolje da se izabere, ali posto nisi ulagao , sad je kasno...ti ces vec sebi da namjestis nekog mvp-ija :p
pa vi iz prve liZe ste potpuno odlepili bre Kao da je to neki silan uspeh biti u prvoj ligiAjd da vas vidim da uspete da provedete par sezona u ligi II! Ali neeeee, ni to niste u stanju
A svoje ekspertsko misljenje mozes da iznos nekom cetvrtoligasu
A svoje ekspertsko misljenje mozes da iznos nekom cetvrtoligasu a ne onima koji su na, za tebe nedostiznom mestu... :)
A svoje ekspertsko misljenje mozes da iznos nekom cetvrtoligasuSta se bre vredjas ti, nemoj da ti 4-ligas da po pichci)))