Jaooo, čestitke Violčnim, prikazali smo dobro tekmo, odločala je sreča. Zaključek pa res neverjeten

Sam si lahko očitam to, da sem imel že ves teden nastavljeno predvidevanje taktike nasprotnika Look Inside ter imel naštimano cono 2-3 kot obrambno taktiko. Če bi pustil, bi verjetno zmagal, a potem sem hotel biti prepameten in glede na to, da sta imela oba najboljša visoka igralca Violčnih pripravljenost zgolj 7, sem raje naštimal obrambo man to man, ter zbrisal napovedi, ker čisto možno, da bi Violčni igral kako zunanjo taktiko in me prerešetal. Sem pa vsaj pametno postavil Berlaka na pozicijo SG (obrambo pa je še vedno igral kot PG), kjer se je lahko dobro razigral in dosegel neverjetnih 52 točk, v obrambi pa je kar dobro zaustavil Ilaso, kot najnevarnejšega igralca. Ampak nasplošno gledano imajo Violčni precej boljšo ekipo in zmaga je povsem zaslužena.
Hja, letos nam je zmanjkalo nekaj sreče, naslednje leto gremo pa že od štarta po naslov! Obe starešini bosta zapustili klub, ter sprostili nekaj prostora za eno boljšo okrepitev.
V finalu pa naj zmaga boljši. Če zmagajo Orli, bodo Violčni verjetno morali razpustiti precejšen del ekipe, kar je zagotovo voda na naš mlin, saj se znebimo dveh močnih tekmecev. A po drugi strani so nam Violčni tokrat zagrenili sezono in vsekakor bi bilo bolje, da se čimprej poberejo iz lige, preden nam spet prekrižajo načrte