Braca i mi ostali: Dva tima se ne dogovore kako ce igrati, igraju mozda dva, mozda tri meca - nema planiranog pobednika. Sastavi timova su bitni, a moze se desiti da jedan od timova iz nekih svojih razloga preda mec. Drugi menadzer to ne zna i normalno da izvodi najjaci sastav koji mu je na raspolaganju.
A ako ti treba savet o real life-u slobodno se javi. Tu, veruj mi, mnogo toga možeš da naučiš od mene
Detinjasto je prenositi ovo na licnu ravan, jer ti ne znas ko sam, cime se bavim, i koliko znam ili ne znam. Dzaba ti sad da pokusavas popraviti utisak i ispasti mangup, kad si vec, kako ti to sam rece za bracu, pojeo govno i vredjao ljude jer se ne slazu sa tvojim shvatanjem online igrice. Iskreno, ovo tvoje podbadanje gde toboze cestitas Tuni, a kojim je i zapocela ova prica, mi je na nivou fora Gojka Sise iz Munja.
Sto se ovoga tice:
Znaci oskrvnavili su znacaj kupa, da ne kazem da su se p*pisali na Zuckovu levicu...
Vidiš meni to recimo uopšte nije jasno i ja sam 100% siguran da bi on protiv njih dvojice igrao sa full sastavom, makar nadajući se da će nekog igrača da im povredi.
Opet projektujete svoje osobine i misli na njih.
Dakle, da stavimo ovu temu ad acta: Tuna je izveo full sastav, a mogao je kao Mordor da izvede Vujakliju, Marasa i ostale dunstere. A nije, i prema tome, sto kaze Predrag, ako vam i dalje nije jasna razlika, onda tacno valja razmisliti o mandarinskom ili arapskom
Elem, idmo redom:
1) Ti slobodno veruj da se braća ništa ne dogovaraju. Meni deluje da samo lepo i inteligentno zamažu oči lakovernim ljudima kako je ovo bila nenameštena utakmica. A lepo sam vam objasnio da ionako niko, osim Sireta, nema šanse da Saurona dobije u ligi 2 puta. Tako da je vrlo lako bilo odigrati ovo što su oni odigrali. A pazi kad su obojica igrali TIE u polufinalu kupa. Da je sve pošteno, verujem da bi onaj kome je stalo do finala odigrao taj normal da bi bio siguran da prolazi u finale.
2) Za real life si sam počeo priču pa je ovo samo reakcija na tvoj post. Verujem da se sećaš šta si napisao. Isto kao što ti ovde kažeš i ja sam mogao da napišem da je idiotski prenositi bilo šta odavde na stvarni život, jer ti nemaš pojma ko sam ja, čime sa bavim, kako živim itd, ali zato što si prvi rešio da se uhvatiš toga, zato si i dobio takav odgovor
3) I opet ponavljam, lepo upakovano od strane braće da lakovernici mogu da vide kako ništa nije dogovoreno. Jer, opet ponavljam, obojici liga ništa ne znači, jer tamo niko od njih dvojice nema šanse za trofej. U kupu je već druga stvar, gde na jednoj tekmi može ipak svašta da se desi. Ali verujem da ćemo sutra videti kako ni u kupu ništa neće krucijalno da se desi, tako da ovo njihovo izigravanje poštenja ih nigde neće dovesti.
4) Volim Gojka Sisu iz Munja tako da ti hvala na tom poređenju
I lepo sam vam da poređenje te njihove utakmice i neke utakmice iz finalne serije mordor vs zvezda, ali evo opet
(75595968) i
(75595969)Zamolio bih te da mi objasniš da li su ove dve utakmice nameštene? Da li je bilo dogovaranja? Jedan izveo full tim, ne znajući da će ovaj drugi da izvede rezervni sastav. Da li, prema tvom pisanju, ima razlike između ovih utakmica i utakmice braće u kupu?
Čitajući tvoj post ja cenim da nema. Tako da ako rešimo da verujemo braći da su sve odigrali fer i pošteno, nema razloga da sumnjamo da i ova dvojica nisu odigrali sve fer i pošteno.
Pošto imaš strpljenja, zamolio bih te da mi objasniš. Jer ja sam oslepeo od vređanja mojih neistomišljenika.