Selamlar hocam. Öncelikle u21 ve milli takımı düşünerek türk oyuncu yetiştirdiğin için teşekkür ederiz . Bu sezon belki de 46 sezonluk oyunun en etkili kısalarının olduğu türkiye u21 kadrosu olabilir . bu yorgi için bi şanssızlık ama u21 ve mt adına çok güzel bir başarı. Yorgi'ye gelince kondisyon ve serbest atışının düşük olması onun için bir dezavantaj . sezon başı kadroya alırken ondan güçlü oyuncular olduğunu biliyordum ve kadroyu ayarlarken sakatlık , form düşüklüğüne karşı +1 kısa oyuncu almaya karar verdim ve bu oyuncu yorgi oldu. Bu sezonki oyuncu sahipleri form konusunda çok dikkatliler ve sakatlıksız bir sezon gidiyor . O yüzden yorgi daha oynama fırsatı bulamadı. Ama bu oynamayacak anlamına gelmiyor tabiki . Yeri gelicek taktik gereği yorgiyi oyuna alıcam yeri gelicek kenarda oturacak .
Ard hocanın dediği gibi maaşlara fazla takılmamanı öneririm . Çünkü 14k'lık gündogudan geleceğin milli takımında olucak ve iyi geliştiriliyor özellikleride güzel . Bu haftada ilk 5 başladı mesela .
antrenman programıyla ilgili özelden yazıyorum . Keyifli oyunlar herkese