A evo linkovi na tri zanimljiva igrača iz U-21 repke koji su napunili 22 godine:
Albinko Skrozo (4801568) - centar od 55 000 $, bolji od par centara u reprezentaciji...
Robert Advić (4801866) - bek-šuter koji bi po plaći od 49 000 $ već sad mogao konkurirati za mjesto u rotaciji...
Šaban Gušić (5977270) - plaća i nije nešto, 39 000 $, ali zato pozicija jest... PF-ovi su rijetki i ako se nastavi s treningom, mogao bi jako dobro doći reprezentaciji...
Edit: Tek sam sad shvatio da je Gušić tvoj igrač, pa sam možeš usporediti ostale NT igrače s njim
Te gore igrace cu da provjerim, a za Gušića.. trenira se sada u inside shootu, ima otprilike skillove kao ovi igraci sto su sada u repci sam osto je mladji.. (a ovi u repci se izgleda i ne treniraj usvi) stupio sam u kontakt s jednim strancem koji trenira jednog naseg pod košem, ima potenciala moglo bi biti nesto od njega..
manager mu je iz Izraela i trenira ga, evo i igraca
Esmeraldo Castiglione
(4801749) ima 22 godine...
Kako god kasno nam je za promjene, vu kje trebao izvrsiti neke rotacije ali nije, a sada sta je tu je, pruzicemo najbolje sto mozemo... a za te rotacije u repk icemo vidjeti kasnije...
Last edited by LA-King_Leonidas at 6/15/2009 11:11:08 AM
This is where we hold them!