Eh, došao je i kraj ove sezone. Ostalo je još samo da se odigra finale lige između k.k. cleavlend i ABC Nuggetsa, gdje je pobjednik već poznat.
No da ja zumiram rezultate svog tima ove sezone. Sezona 15 počela je 9.10.2010. Pred početak ove sezone sam kovao plan kako neispasti iz lige, ali već nakon nekog vremena se slika promijenila. Sezonu sam otvorio protiv novajlije KIA i rutinski pobjedio sa 111-81, i onda su radom padali Srkis Detroit Pistonsi i K.K. Marinovac. Imo sam omjer 3-0 pred meč sa Minnenapolisom, a onda šok za mene i navijače poraz od Minenapolisa pa onda odigran jedan sjajan meč protiv ABC ali poraz je bio zagarantovan. Na kon dva vezana poraza uslijedila su dva završna meča u konfi i lagane pobjede nad Bostan Snickersima i Kuljanima, onda protiv timova iuz suprotne konfe pobjeda protv TRI POENA i iznenadan poraz od Maniaka. Poslije ovog poraza tim nije kleknu nego je uslio jedan impresivan niz pobjeda, tačnije od 9.11.2010 pa do 7.12.2010 moj tim nije znao za poraz , ukupno 7 mečeva bez poraza. Usliodio je kraj sezone koji je za zaboraviti u konfi sa pobjedio jedino KIA i Kuljane ali i to je bilo dovoljno za play-off, gdje sam ispao od ABC.Takođe tim je ostvario istoriski uspijeh u kupu došavši do 3 kola.
Za novu sezonu moguća su određena pojačanja, ali to nije sigurno. Iz budžeta za 2011 godinu izdvojeno je 50.000$ za turneju po Evropi i Americi koja kreće od 3.1.2011 putovanjem u Španiju. Tim se sa turneje vraća oko 11.1.2011 u popodnevnim satima.
Nadam se i vašoj analizi rada tima do mog povratka sa turneje................ SRETNO