Jel ovo na 2 dobijene misliš na play off? Ako je tako, a ne vidim na šta drugo može da se odnosi, kakve veze play off ima sa kupom i kako možeš da ga uzmeš za reper kada braća nisu igrala, barem do sada, u play offu?
Koliko me sećanje služi, zar nisi upravo ti pustio Laleta pre koju sezonu, namenski, sa obrazloženjem da ti je to drugar, da je njemu pobeda bila potrebnija?
Šta je to ako ne dogovor?
Po toj logici ti ne spadaš u drugu, već u moju kategoriju, jer, kako sam reče, sastavi timova su nebitni, i iz tog razloga si izveo igrace "5k plate"...
" A ako ti treba savet o real life-u slobodno se javi. Tu, veruj mi, mnogo toga možeš da naučiš od mene"
Ovo ja nisam napisao, stoga mi nije jasno zašto i kako meni repliciraš?
Da se vratim na temu, šta nije jasno? Hoćeš da kažeš da oni nisu namestili utakmicu?
Naravno da je izveo najjači sastav kada je u utorak izveo sve igrače od 5k plate, bila mu je potrebna minutaža, stoga tvoja konstatacija ne pije vodu...
Da li je izveo najjači tim u utorak ili u četvrtak, potpuno nebitno, bitno je da je dogovor postojao.On nema nikakve šanse u ligi, ili pak ti misliš drugačije, stoga mu je svejedno kako će istu završiti...dok jedino trofej može da ganja u kupu.
Da rezmiram, nije potreban arapski.Najbolji igrači Tunjevini su bili na 30-40min, pred utakmicu u kupu, da li bi ti, nezavisno od rezltata, ostavio te igrače na klupi, kako ti kažeš da ih sačuvaš od povreda, ili bi im dao minute zarad bolje forme...obzirom da znaš da ćeš igrati finale, pa još sa omraženim timom?
Ne vidim u čemu je razlika, zaista.Da li bi bila razlika da sam ja izveo najjači sastav u kupu, a da sam pre toga pustio ligu?
Ako je tako, onda sam ti upravo juče ispunio želju, pustio sam ligu, baš kao što je to uradio mlađi brat pred epski dvoboj u 1/2 finalu kupa.
Dakle, činjenica ostaje, borci za "ljudska prava" su oskrvnavili značaj nacionalnog kupa, siguran sam da je hiljade menadžera iz nižih liga, tog kišnog četvrtka, bilo kraj svojih računara u želji da gledaju vrhunsku utakmicu, kakva dolikuje završnici ovog eminentnog takmičenja, a šta su zauzvrat dobili?
Last edited by LA-Saur0n at 10/21/2015 3:30:20 AM