Είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι ο Αετός είχε χαωθεί...αλλά εσύ το τερμάτισες! :-)
Είναι απλά η παρερμηνεία ενός γραπτού λόγου. Όπως και εσύ παρεξηγήθηκες με κάτι που δεν χρειαζόταν γιατί ήταν χιουμοριστικό. Να θυμίσω ότι έχεις κάνει κι εσύ καζουρα μετά από παιχνίδι μας.
(304877.187) κατά την διάρκεια του ημιχρόνου όπου χάνω με 40 και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη
(304877.189) Μετά τον αγώνα που το παιχνίδι έχει κριθεί.
Ένα παιχνίδι παίζουμε υπάρχει η νίκη και η ήττα και από την στιγμή που μιλάμε στο φόρουμ υπάρχουν και τα καλοπροαίρετα πειράγματα. Ο καθένας αντιδράει όπως θέλει φυσικά αλλά όπως εσύ παρεξηγησες ένα ποστ μου αντίστοιχα θα μπορούσα κι εγώ να παρεξηγήσω ένα δικό σου και ο καθένας.

Το "δίνω συμβουλή" αυτομάτως σε καθιστά ειδικό σε κάποιο θέμα κ είναι πολύ διαφορετικό από το "λέω την άποψη μου"!
Βεβαίως να λές κ να γράφεις ότι νομίζεις ,απλά οι Σούπερνοβα δεν χρειάζονται συμβουλές!
Υπάρχουν ομάδες που θα μπορούσες να συμβουλεύσεις (κ όντως το χρειάζονται)...Η δική μας δεν είναι μία από αυτές! :-)
Κολλάς στην λέξη και όχι στην ουσία. Άποψη είναι το παραπάνω. Δεν είμαι ειδικός σε τίποτα. Απλά επειδή απευθύνθηκα σε σένα έγραψα την λέξη συμβουλή. Γενικά η άποψη μου είναι αυτή που έγραψα πιο πάνω. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίζει όπως θέλει. Επειδή γράφω περισσότερο από όλους εδώ μέσα ίσως κάποια στιγμή παρεξηγηθώ από κάποιον. Την άποψη μου θα συνεχίσω να την λέω γιατί γράφω συχνά στο φόρουμ και έτσι μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ότι δεν αρέσει στον καθένα το προσπερνάει.
Εξάλλου δεν πιστεύω να προσβάλλω κανέναν και αν κάποιος αισθάνεται θιγμένος ας μου το πει για να το συζητήσουμε.
Last edited by τεράστιος at 11/20/2020 5:15:11 AM