Witam wszystkich żywych i tych innych od godziny przebudzonych:) a no i fanów tenisa, zagramy dzisiaj jak widać na załączonym obrazku
(http://img77.imageshack.us/img77/2455/portorykoue3.jpg) guna i każdy swego w obronie mieliśmy grać coś innego, ale koncepcja jest dynamiczna, a noc sprzyja przemyśleniom;).
Do kadry wziąłem dwóch graczy z ideału mają wiek, reszta wymaga obróbki. Co do C/PFa jedyny dostępny lepszy od Januszkiewicza ma 22 lata i gra u mnie w klubie, a że kliki w kadrze nie będzie to i powołania za mojej kadencji raczej nie dostanie. Co do Pabianczyka, to generalnie jest fajny, ale ma jeden duży feler, który miejmy nadzieję tej nocy się nie objawi. Wracając do ustawienia, to w dużym stopniu nasze poczynania ofensywne zdeterminowała forma, stąd np. Kielb pierwszy raz w kadrze zagra jako podstawowy SG. Trochę zastanawiałem się czy nie „nacisnąć piłki”, a może zagrać normalną trumnę? Ale że gramy na terytorium wujka Sama możemy sobie postrzelać z naszych już nieco zaśniedziałych rewolwerów i mam nadzieję zrobimy to diablo skutecznie. Oczywiście gramy na luzie.
Dobranoc wszystkim:). A jeszcze jedno - pozdrowienia dla rzeźników z mojej ligi, przestańcie wreszcie wycinać moich graczy:).