BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija

Reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4898.216 in reply to 4898.214
Date: 5/30/2008 7:52:28 AM
Overall Posts Rated:
3030
A zasto moj igrac igra samo 5 minuta!
smrc,smrc,smrc...

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
4898.217 in reply to 4898.207
Date: 5/30/2008 7:55:31 AM
Overall Posts Rated:
178178
TEBE RAZOCARAO!?!
TI CES NEKOG DA UCIS PONASANJU!!!
TI ZELIS REPREZENTACIJI BOLJE A GLASAS ZA JUNNIORA!?!
PO CEMU BOSANCI IMAJU GORI TIM??? PO IMENIMA???
STA SI TI DOPRINEO REPKI OSIM STO SI GURAO SVOG IGRACA!?!

ETO STA NAM JE DEMOKRATIJA DONELA! DA TAKVI KAO TI MOGU DA NAS ZAJEBAVAJU!!!

Last edited by Laimbeer40 at 5/30/2008 8:23:06 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
4898.218 in reply to 4898.214
Date: 5/30/2008 7:57:23 AM
Overall Posts Rated:
178178
P.S.
I bolje da prestanes da mi odgovar, jer se samo uvaljujes.

Pa to vazi za tebe PRVOG!

P.S.
jesi sada srecan ti dobrotvore reprezentacije...vidis kako cvetaju rezultati tvoje pomoci...

Cekam da mi javis taktiku za Fince...;)

Last edited by Laimbeer40 at 5/30/2008 8:02:07 AM

This Post:
00
4898.219 in reply to 4898.213
Date: 5/30/2008 8:02:21 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
Pazi vako, moj post je isao na to da nije strasno, a jeste,
a sto se tice Jablanovica(3132286), on tebi ocigledno nije potreban, jer je za ove dve tekme odigrao 5 minuta, a kod mene ima prosecan rejting 10.5, i sa respectable formom.

Sto se tice gledanja u pasulj i promene, taktike, nesto mi logicnije da pogledas kako je covek igrao prethodne tekme, ali mene nije mrzelo da pogledam, poslednjih 16 utakmica(sezona 4 i 5):

Push the Ball - 11 puta,
Run and Gun - 2 puta
Look Inside 1 put
Motion - 2 puta

Od toga poslednjih 6 utakmica Push the Ball
I ti si bas mislio da ce sad protiv tebe da promeni taktiku, na Look Inside, posto tvoja zona je samo to branila, znaci sveo si nam sanse na 1/16, meni je to "malo" malo za ozbiljnu ekipu.
A ako ti je muka od kako ti kazes "samozvanih znalaca" ti povrati, ili daj neko logicnije objasnjenje za utakmicu koju si izgubio.

Batice, ocito je da si majstor kao i jos nekolicina ovde, da izvrnes cinjenice u svoju korist!
Jablanovic igra 5 minuta zahvaljujuci TEBI a ne MENI! Imas dobru klupu pa jadnik roka 45 minuta po utakmici i nije ni cudo sto nije u formi.
Sto se tice utakmice - vec sam ti rekao sta sam imao. Da smo dobili na TIE i ovu utakmicu ti bi pevao drugu pesmu! Ili mozda ne bi?
Ocigledno je moje i tvoje poimanje logike razlicito.
I da, nesto ne vidim da si se osvrnuo na tvoje angazovanje oko reprezentacije!

Evo kako ti i slicni tebi izgledate:
Ako mozete sabotirate sve zivo,
Ako ne onda ne pomazete,
Zluradi ste i jedva cekate da nekome ko je preuzeo odgovornost izostane rezultat makar samo jednom da bi odmah poceli sa "dusebriznistvom" i "savetima"
Zasto se ne javite pre utakmice i kazete: Ja predlazem da se igra tako i tako i garantujem za rezultat! U redu je, znamo svi odgovor na to pitanje...

Najlakse je pre svega cutati kao kurva a posle kenjati kako je trebalo ovo ili ono!

I ne smeta meni kritika nego mi smeta ko me kritikuje! Oni iz gore navedenog opisa...

Evo da dokazem svoju teoriju: za sledecu utakmicu sa Finskom pozivam Samuraja da mi predlozi taktiku kojom da igramo! Da vidimo sta ces ti da uradis...
Obezbedicu ti sve potrebne podatke a imaces na svojoj strani i visok entuzijazam koji je poslledica dosadasnje dve utakmice.

I jos nesto: Ja sam posle SAMO JEDNE UTAKMICE i to pobede nad istina nejakim Velsom, igrajuci TIE, doziveo da mi "popularnost" bude - 58!?! Na osnovu kojih to kriterijuma! Treba bre da vas je sramota!

Jel ti to mene zezas za ovo sa Jablanovicem i 45 minuta po tekmi, pa stavio sam ti link da vidis koliko igra po utakmici, a sto se tice moje klupe mozes da pogledas kako igraju PF i C koje treniram i medju kojima je Jablanovic.

Pazi malo na jezik ovo sa kurvama jel ti jasno.

A sto se tice pozivanja za pravljenje taktike sa Fincima, jel si ti maneken selektor, ili sta, ti i ex-selektor, ste imali kampanju, pobedili na istoj, zarad kontinuiteta u radu reprezentacije i velikog iskustva ljudi oko reprezentacije, i nastavka tekovina ex-selektora, ja se nesto nesecam da sam bio clan takve ekipe oko reprezentacije, niti da me je nesto neko pitao u vezi sa reprezentacijom. Sto znaci, ti radi svoj posao, a kad napravis gresku kao sto ih pravis ja cu da te kritikujem, do sledecih izbora za selektora.

I nemoj vise da se provaljujes sa tim oko popularnosti, jer tebi stalo da te neko voli ili da pobedjujes sa reprezentacijom?

I mene momak nije nista sramota, pa nisam ja postavio zonu 2-3 na Push the Ball, nego ti:)

This Post:
00
4898.220 in reply to 4898.216
Date: 5/30/2008 8:03:16 AM
Overall Posts Rated:
740740
covece koliko pametnih seronja na jednom mestu. garant isto ovako komentarisete i Djukica i Klementea i Ivkovica i ko zna jos kog.
stvarno smo mi Srbi cudan narod.

a niko nikad nije dao nijedan koristan savet pa da pomogne selektorima, vec svi jedva cekaju neki kiks da bi srali. stvarno mi je muka od vas nekolicine.

i bas bih voleo da vidim vase timove koje pravite sa parama. bas me interesuje na sta to lici. a selektor nema pare. vec sta ima to mu je.

i da je odigrao 3-2 zonu pitanje sta bi bilo. imaju bosanci jak napad i unutra.
i nije covek izgubio 30 razlike pa da serete. bila je egal utakmica gde su licne odlucile. a na to on tesko moze da utice.

napred Bill-i

This Post:
00
4898.221 in reply to 4898.219
Date: 5/30/2008 8:13:59 AM
Overall Posts Rated:
178178

Ukljuci malo mozak, nista vise...nije to toliko tesko skapirati sta sam hteo da kazem. Razumeo si ti u stvari ali ti je batru sto si se prepoznao pa si zato ljutisha.

I vidim da imas neki preteci ton - sta ces, da opet glasas protiv mene!

Sto znaci, ti radi svoj posao, a kad napravis gresku kao sto ih pravis ja cu da te kritikujem, do sledecih izbora za selektora.

TI ces da procenjujes moje greske!))))

Inemoj vise da se provaljujes sa tim oko popularnosti, jer tebi stalo da te neko voli ili da pobedjujes sa reprezentacijom?

To pominjem samo da se vidi sa kim imam posla! ;)

I mene momak nije nista sramota, pa nisam ja postavio zonu 2-3 na Push the Ball, nego ti:)

Znas koji si ti znalac? Ko Milan Zivadinovic - Ziva! Sacekas da vidis epilog pa onda kazes - znao sam! ;)

This Post:
00
4898.222 in reply to 4898.216
Date: 5/30/2008 8:14:05 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
smrc,smrc,smrc...

Xaxaxaxaxaxaxa
Pa sa ovim postom si pokazao da je to bitno tebi meni nije, i stvarno bih zamolio selektora ako moze da povuce Jablanovica iz reprezentacije, ali stravrno, slazem sa da nam takav igrac nije potreban.

This Post:
00
4898.223 in reply to 4898.222
Date: 5/30/2008 8:19:12 AM
Overall Posts Rated:
178178
smrc,smrc,smrc...

Xaxaxaxaxaxaxa
Pa sa ovim postom si pokazao da je to bitno tebi meni nije, i stvarno bih zamolio selektora ako moze da povuce Jablanovica iz reprezentacije, ali stravrno, slazem sa da nam takav igrac nije potreban.

Ne prestajes da pomazes. Hoces da ti javim taktiku za finsku pa da im dojavis, da nam jos vise pomognes a onda tvoje omiljeno - da kritikujes!)))))))

This Post:
00
4898.224 in reply to 4898.221
Date: 5/30/2008 8:21:45 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142

Ukljuci malo mozak, nista vise...nije to toliko tesko skapirati sta sam hteo da kazem. Razumeo si ti u stvari ali ti je batru sto si se prepoznao pa si zato ljutisha.

I vidim da imas neki preteci ton - sta ces, da opet glasas protiv mene! :)

Sto znaci, ti radi svoj posao, a kad napravis gresku kao sto ih pravis ja cu da te kritikujem, do sledecih izbora za selektora.

TI ces da procenjujes moje greske! :)))))

Inemoj vise da se provaljujes sa tim oko popularnosti, jer tebi stalo da te neko voli ili da pobedjujes sa reprezentacijom?

To pominjem samo da se vidi sa kim imam posla! ;)

Znas koji si ti znalac? Ko Milan Zivadinovic - Ziva! Sacekas da vidis epilog pa onda kazes - znao sam! ;)

Xaxaxaxaxa,
nasmeja ti mene ????????
Po tvom postu sam shvatio da ovih 200 ljudi sto ovde igraju BB su neka stoka i ko su oni da kritikuju tvoj rad, jer pazi granitna odbrana 2-3 ce da te zastiti od Push the Ball te iste stoke od ljudi.

A sto se tice Milana Zivadinovica, pogledaj malo moje tekme pa ces shvatiti sve.

P.S. jer si prebrojao minute jablanovica po utakmici imas link na igraca negde u mom postu, a mozes i da ga vidis u reprezentaciji, tamo gde ih selektujes.

Last edited by Bavaria at 5/30/2008 11:51:12 AM

This Post:
00
4898.225 in reply to 4898.223
Date: 5/30/2008 8:23:30 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
smrc,smrc,smrc...

Xaxaxaxaxaxaxa

Ne prestajes da pomazes. Hoces da ti javim taktiku za finsku pa da im dojavis, da nam jos vise pomognes a onda tvoje omiljeno - da kritikujes! :))))))))

smrc,smrc,smrc...

Xaxaxaxaxaxaxa

Ne prestajes da pomazes. Hoces da ti javim taktiku za finsku pa da im dojavis, da nam jos vise pomognes a onda tvoje omiljeno - da kritikujes! :))))))))

To ni slucajno, ja sam strani placenih, domaci izdajnik, lepse mi da kritikujem:)

This Post:
00
4898.226 in reply to 4898.224
Date: 5/30/2008 8:29:17 AM
Overall Posts Rated:
178178
Shvatam da si ljutisa kada provalis da si isp`o glup ali nemoj da vredjas. ;)

Pa nisam ja sa brda sisao nego ti. Tako se obracaj svojima kada si medju njima!.

Po mom postu TI NISI NISTA SHVATIO i to je to.

A ja sam vise zaboravio nego sto si ti naucio (cak i o ovoj igri) sto bi bio prioritet da shvatis.

I nemoj druge ljuei da uplices sa tobom i ozijem i jos nekolicinom "znalaca" i "kriticara" jer ispadas smesan u ocima 197 od pomenutih 200 ljudi ovde.

Onako prijateljski... ;)

EDIT: Eno video sam tvoje tekme i stvarno sam impresioniran kako dobijas "renomirane protivnike u ligi bez briga" i kako takticki nadmudrujes Esmerald Verishte i Lights Kaludjerov Do!

Last edited by Laimbeer40 at 5/30/2008 8:36:55 AM

Advertisement