Tak děkuji všem, kteří mi ve volbách dali hlas. 33 hlasů je, pokud se nepletu, rekord českých voleb. Takže jsem rád, že se (snad) zvýšil zájem o reprezentaci.
Nicméně alarmujících je 8 hlasů pro mého protikandidáta, který ani nesepsal řeč a vůbec se nezapojil do předvolební diskuze. Docela by mě zajímalo, kolik hlasů měl od kamarádů a kolik bylo protestních proti mně :-) Alarmující mi těch 8 hlasů přijde proto, že v minulosti stačilo v některých případech 9, resp. 10 hlasů na zvolení (když nepočítám 7 hlasů pro vaacu v prvních volbách).
Na dnešek je domluvený přátelský zápas s Portugalskem. Takže doufám, že to Vajkézovi nebude vadit, ale nejspíše pozměním sestavu, kterou nastavil a to jak v oblasti taktiky, tak sestavy (v základní pětce trochu asi přeházím posty a zvažuju i výměnu 0-2 hráčů) a na lavičce mohou nastat výraznější změny. Přijde mi v tuto chvíli důležitější si vyzkoušet nějakou silnější sestavu, než experimentovat, na to bude dost času po skončení kvalifikace.
Na soupisce máme 2 volná místa, takže maximálně teď doplním 2 hráče, vyhazovat nikoho nebudu (aby neklesla nálada, kterou máme na 5), na to bude čas po zápase (o víkendu bude další reset nálady).