BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Περι ηθικης
13
Bitefight
1
Smartphones
4
SERVER
7
Νέος GM
12
Γυμναστης (μετακινήθηκε)
1
closed
2
Κύπελλο κατηγοριων V-IV
5
Πλακα με κανεις?
8
Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙV
1000
Παγκόσμια οικονομική κρίση
7
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
1000
Βuzzerbeater Group Facebook
2
Αγγελία Εθν.Ομάδας
2
closed
1
ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ U21
11
zeitgeist-ντοκυμαντερ
3
Small Forward...ΑΠΟΡΙΑ
15
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΟΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ
22
Παιζει κανεις Heroes of Newert...
13
<
>
Favorite Folders
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
kavala44 (12)
Tomygun (15)
billlion (1)
Mamuwalde (42)
Don Rotondo (53)
Lygas (13)
isparos9 (2)
Narcisse (4)
yiannis_paros (1)
Matsas (30)
autokratoras (6)
Tyfonas (12)
draaccc (8)
Cooliopap (1)
Giorgio27 (3)
JohnnyB (69)
Nosferatu4 (1)
ALARIHOS (4)
lara garcia dani (2)
nikos64 (55)
yperihitikos (4)
Green Monster (1)
GEORGE (7)
kapetan_fasarias (1)
hliasdas (1)
takis17 (2)
Pikaso (U.A.E. U21 NT Coach) (7)
GM-Paris (13)
panoukos (6)
Jessoulas (7)
Antil11 (9)
thimiostotis (8)
panagiwtisl (4)
χχ1 (11)
antartis (1)
Fragias -7- (3)
JamesBond (8)
PRELEVITS (4)
noulis (3)
Kajabbar (110)
Ricky Davis (27)
koutsoukman (8)
kasper7 (10)
akis07 (17)
Panagiwths Giannakhs (19)
Pavl0s (10)
Harispgp (1)
The Birdman (1)
Paixtouras (3)
thanos (11)
mkostantak (6)
Megas Nanos (3)
unforgiven (4)
zet (1)
Teachers (1)
Asoee (1)
krepaleon (6)
kiriakosGR (18)
epanaleon (1)
Mizericho (8)
EGM-Nickleon (3)
unstoppable07 (1)
XxSMIL3xX (2)
super Jason Kidd (1)
YesSir (2)
ntinos2 (1)
travianmaster (1)
parasios (4)
WINDASS (1)
CoachAggelou (1)
GM-sarithin (5)
Thor (6)
autokratoras78 (1)
winio (1)
RedHool (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
Message deleted
From:
Kajabbar
To:
Kostas_ 347
This Post:
0
124401.218
in reply to
124401.217
Date: 1/15/2010 12:17:28 PM
Overall Posts Rated:
112
Παιδιά όλοι στη σελίδα της Εθνικής. Έχει show. Αφού ήθελα να ανεβάσω post για τον αγώνα με την Λεττονία και δεν το έχω κάνει για να μη χάσω σχόλιο του AstePao!
The secret of communication lies in defeat...
Mark Unread
Ignore User
From:
nikos64
To:
Kajabbar
This Post:
0
124401.220
in reply to
124401.218
Date: 1/15/2010 4:30:19 PM
Overall Posts Rated:
303
Ελπιζω να εμαθες πως αντιμετωπιζονται ψηλοι σαν εκεινον της πορτογαλιας και να ξερεις αμυνα δεν παιζει μονο η τακτικη της αμυνας αλλα και αυτη της επιθεσης και μαλιστα μερικες φορες ειναι το σημειο κλειδι για την εκβαση ενος αγωνα.
Mark Unread
Ignore User
From:
GEORGE
To:
nikos64
This Post:
0
124401.221
in reply to
124401.220
Date: 1/15/2010 4:35:35 PM
Overall Posts Rated:
0
deite se auto pou leei o nikos exei dikio. kathos ama exei kali epithesi kai kala ribs mporeis na pareis ton agona.
eidika otan agones san tous teleutaious pou to mats pige pano apo 100 pontous
a niko enoeitai exei simasia autin tis epithesis giati ama paizeis:
amina 2-3 kai o antipalos epithesi koita mesa exei kali amina
kai paizeis eptihesi kinisi kai paizei amina o allos 3-2 paei tzampa i amina.
Mark Unread
Ignore User
From:
Kajabbar
To:
nikos64
This Post:
0
124401.222
in reply to
124401.220
Date: 1/16/2010 7:27:06 AM
Overall Posts Rated:
112
Γνωρίζω την επιρροή που έχει μία επιθετική τακτική στην άμυνα τουλάχιστον κατά τον parrot.
Αν έχεις βγάλει κάποια συμπεράσματα με δικό σου τρόπο, θα χαρώ να μου τα στείλεις σε pm.
Όσο αφορά τα επόμενα παιχνίδια μας θα δοκιμάσω κάποια γρήγορου ρυθμού σύστημα, αλλα΄όχι στον αγώνα με τη Λεττονία. Απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει 125 πόντους μ.ο. δεν θα έβαζα σύστημα γρήγορου ρυθμού, ανεξάρτητα του ότι δεν διαθέτουμε ψηλούς με την υψηλή πάσα που απαιτεί ένα σύστημα υψηλού ρυθμού.
Δυστυχώς, όσο και να μη μας αρέσει, τα συστήματα αργού ρυθμού αποτελούν προς το παρόν για μένα μονόδρομο.
Όσο για τη Λεττονία, έχει ήδη υψηλότερο ενθουσιασμό από μας και χρειάζεται τη νίκη περισσότερο από μας για να διατηρηθεί ψηλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πάραυτα θα πρέπει να παίξει χαλαρά ή κανονικά με εμάς, γιατί παίζει με την Ελβετία την πρωτιά στον επόμενό της αγώνα, οπότε ίσως μπορέσουμε να τη χτυπήσουμε. Έχει και καπάκι Πορτογαλία, οπότε μάλλον χαλαρά θα μας παίξει.
Εσείς τι λέτε?
The secret of communication lies in defeat...
Mark Unread
Ignore User
From:
kiriakosGR
To:
Kajabbar
This Post:
0
124401.223
in reply to
124401.222
Date: 1/16/2010 7:45:17 AM
Overall Posts Rated:
115
Ρε φίλε Kajabbar....τι κάθεσαι και ασχολείσαι με μας;; και τι λεμε;;; Εσυ μόνο με τους προπονητές που έχουν τους παίκτες σου θα μιλάς...μόνο με αυτούς θα μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα...Πετάγεται ο καθένας...λέει την Π@Π@ρι@ του....και κάθεσαι και ασχολείσαι με τον οποιοδήποτε και τι λέει....
Είναι κανεις που ξέρει την ομάδα καλύτερα από σένα;;; Περισσσότερο θα μπερδευτείς με οσα λένε οι αλλοι παρά θα βοηθηθείς!!
Δηλαδή έλεος.....παρακολουθώ τις συζητήσεις περί εθνικής...και τον κάθε...να μην πω.... να λέει ότι του κατέβει....
Αλλά ξέχασα...στην ελλάδα ζουμε...όλοι είμαστε και γινόμαστε προπονητές εκ του ασφαλούς.... απορώ αν δλδ δεν ήσουν εσύ προπονητής τη εθνικης...και ήταν καποιος άλλος....βάζω το χέρι μου στην φωτιά πάλι 0-3 θα ήμασταν.....αφου τα αποτελέσματα το λένε και οι παγκόσμιες κατατάξεις.....είχαμε πολυ δύσκολη κλήρωση..τι να λέμε τώρα!!!
Ασε τον κόσμο να λέει...ακόμα και με νίκη..πάλι θα λενε....Έλληνες είμαστε..το χουμε στο αίμα μας.
Mark Unread
Ignore User
From:
JohnnyB
To:
kiriakosGR
This Post:
0
124401.225
in reply to
124401.223
Date: 1/16/2010 8:27:28 AM
Overall Posts Rated:
343
Αν έφερνε αποτελέσματα κανείς δεν θα λέγε τίποτα. Όντως υπάρχουν και οι Αλέφαντοι εδώ μέσα αλλά δεν σημαίνει πως είναι και όλοι έτσι.
Mark Unread
Ignore User
From:
panagiwtisl
To:
Kajabbar
This Post:
0
124401.226
in reply to
124401.225
Date: 1/16/2010 8:42:28 AM
Overall Posts Rated:
14
kaja 8α συμφωνησω σε ολα και με τον φιλο ροτοντο(και εγω ολυμπιακος ειμαι χεχε) αλλα και με τον κυριακο.Δυστυχως ζουμε
ΠΛΕΟΝ
σε μια χωρα που θα ακουσεις πολλα κακα σχολεια και λιγους να σε υποστιριζουν.Εγω νομιζω οτι ουτε καλυτερος σου ειμαι και ουτε ποιο εμπειρος απο εσενα και οποιονδιποτε αλλο ειμαι.Αυτη ειναι η 4η σεζον και υπαρχουν πολλα πραγματα που ακομη δεν τα γνωριζω.Πολλοι χρηστες βγαζουν τον ευατο τους απεξω και αντι να βοηθησουν οι να προτεινουν καποιες λυσεις που θα φερουν κερδοφορα αποτελεσματα για την εθνικη μα ομαδα σχολιαζουν παντοτε χωρις να εχουν ακριβη γνωση των πραγματων.αν οπως λενε τα παιδια ησουνα 3-0 τοτε κανεις μας δεν θα επυσημανε τα κακα στοιχεια που θα ειχαμε στο παιχνιδι και ολοι θα χαιροντουσαν και θα ελεγαν τη ομαδα εχουμε...Απο την αρχη που εγινε η κληρωση και εβαλα τον ομιλο θυμαμαι χαρακτηριστηκα τα σχολια του τυφωνα"ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ'..κανεις δεν σταθηκε σε αυτο και παροτι το παλεψαμε δεν μας βγηκε.στο πρωτο παιχνιδι η αντοχη μας προδωσε και δεν καταφεραμε και πολλα στο 2ο οπως ειχε πει ο κυρικος(καντεμης χεχεχε αστειυομαι ετσι :-)) "ΦΟΒΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ" και το χασαμε στο 2ο ιμηχρονο και στο τελευταιο ματς με την σουηδια παιξαμε με μια ομαδα στα μετρα μας και δεν μας βγηκε.Εγω απο αυτα τα παιχνιδια καταλβα οτι μπορουμε να κοντραρουμε πολυ δυνατες ομαδες.Ωστοσο εγω δεν ηρθα να γραψω εδω για να σου ασκεισω κριτηκη ηρθα εδω για να σε στυριξω για ακομη μια φορα και οταν θα ερθει η ορα της κριτηκης θα την κανω με την μεχρι τωρα εμπειρια μου.Σε στιριζουμε και καλη συνεχεια και δουλεια για το ματς με ελβετια φιλε μου..
Mark Unread
Ignore User
From:
kiriakosGR
To:
JohnnyB
This Post:
0
124401.227
in reply to
124401.225
Date: 1/16/2010 8:43:41 AM
Overall Posts Rated:
115
Δλδ ρε Γιάννη τι αποτελέσματα να φέρει με τέτοιες κληρώσεις;;; Αμφιβάλω αν κανένας απο το παιχνίδι εδώ μέσα, έχει δουλέψει τόσο πολυ με Excelόχαρτα και δίαφορα άλλα συστήματα, και να ψάχνει τόσο πολύ τις τακτικές και γενικά να αφιερώνει τόσο χρόνο!!
Εσύ πάλι τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου..''αν έφερνε αποτελέσματα''
Ρε!! θα τον αφήσετε σε ήσυχία τον άνθρωπο!!! ασχοληθείτε με τι ομάδες σας και μέχρι εκεί!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ KAJABBAR ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ.
Απλά ή μόνη βοήθεια που μπορείτε να δώσετε...είναι γενικού ενδιαφέροντος...και όχι πως θα παίξει!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!
Το καταλάβατε???? ή να το πώ και στα κινέζικα;;;;;;
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images