Więc, tak może początkowo wyjaśnię parę rzeczy odnoście treningów moje dane odnośnie skoków są zaniżone, ponieważ nie uwzględniam skoków pobocznych i szybkość treningu jest zaniżona o 10%( dane miałem od 3 trenerów obwodowych a sam zebrałem dane do podkoszowych ) . Uprościłem też schemat treningowy pomijając wzrost ( gdyż nie ma tak dokładnych danych ). Także spodziewam sie lepszych graczy.
A teraz do rzeczy faktycznie wyszedł bardzo podobny gracz i właśnie to będę krytykował, bo nie potrzebujemy dwóch takich samych graczy. Warto ich różnicować żeby móc ich dobierać pod poszczególne taktyki. I zaproponowałbym coś innego pod wpływem twojej propozycji SG. Mianowicie zróbmy SF bez obrony pod koszem. Spora część graczy na tej pozycji ma niski rzut z bliska, a nawet jeśli ma wysoki i tak selekcjonerzy często grają R&G albo Mation. Dodatkowo nasz zawodnik ma niski DV, więc zróbmy z niego coś takiego
Rzut z wyskoku: świetny Zasięg rzutu: wybitny
Obr. na dystansie: rewelacyjny Kozłowanie: silny
Wejście pod kosz: tragiczny Podania: niezdarny
Rzut z bliska: znaczący Obr. pod koszem: porządny
Zbieranie: świetny Blokowanie: przeciętny
Kondycja: porządny Rzuty osobiste: silny
Da to nam możliwość zagrania naprawdę mocnego Mation i R&G a i ten zawodnik może też grać jako SG.
I jak myślisz ?