Ali pola sadasnjih velikih fanova ni ne zna ko su Viali, Di Mateo, Vajs, Zola, Vilkins, Gulit, Desai..
znam ko su.. ali pazi, buduci da jos nisam bio ziv pre 20 godina, tako da sam poce da pratim fudbal pre nekih 8-9, pored toga sto sam se automatski odlucio za partizan i nikad pomisljao da ga promenim, trebalo je i odluciti se za neki veci evropski klub (u to vreme najjaci real, milan, juve, liverpool..).. na pocetku sam voleo real, arsenal i celzi (sa desaiem i zolom kao predvodnicima) a real je tad bio po meni u najjacoj postavi koju ce ikada imati (raul, zidan, figo, carlos..) i za 1-2 godine sam se ipak odlucio za celzi jer sam oduvek nekako voleo da navijam za slabije, al npr jos uvek volim arsenal dok real ne(pogotovo sad odkako su doveli ova pojacanja).. i samo da pomenem da su mi sada omiljeni igraci terry i lampard, koji su dovedeni pre abramovica.. npr u francuskoj navijam za psg (ne pamtim kad je nesto osvojio), italija inter (jos od onda kad ih je milan kidao kad je hteo), spanija atletico madrid (takodje nemam pojma kad je nesto osvojio, sad je zadnji na tabeli i ne nameravam da odjednom pocnem da navijam za real ili barsu), nemacka niko posebno, al ajd mozda hertha (sada zadnja na tabeli, al volim ih jos od doba marcelinha).. tako da mislim da se iz toga vidi da ne menjam klubove svaki dan, a sad nisam ja kriv sto je abramovic dosao i poceo ulagati pare, fora je sto vi svi navijate za milan, real, manchester, liverpool,barsu, koji su timovi sa podjednakim budzetima, cak verovatno i vecim od celzija, al se njima nista ne prigovara, samo se celziju prigovara za abramovica..