BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Shone

This Post:
00
122394.218 in reply to 122394.217
Date: 12/20/2009 10:42:44 AM
Overall Posts Rated:
202202
i ja se pridruzujem matiji :)

This Post:
00
122394.219 in reply to 122394.214
Date: 12/20/2009 10:44:21 AM
Overall Posts Rated:
500500
Nemoj da pricas bezveze, ja sam to pokusao sa mladom repkom, nije uspelo, prsti su mi na pocetkue svake sezone dva puta deblji od pisanja i pokusaja priblizavanja mlade reprezentacije javnosti. Pa vidim koliko se priblizila. Jedva se i napise nesto sto ima veze sa temom. I sta je trebalo, da pokusamo da forsiramo i da gubimo vreme priblizavanju repke javnosti koja nije zainteresovana. Pogledaj i sam koliko se ljudi javlajalo na temu mlade repke dok sam pisao i obavestao o svakoj utakmici i videces kolika je zainteresovanost. Ajde sad ubedi me da bi situacija bila drugacija sa seniorima.

ne moram da gledam! sećam se da si ti pokušavao nešto slično i tada me je to jako obradovalo! nažalost nije zaživelo tada! nemam argumente koji me bi te ubedio da bi ja u tome uspeo! naveo sam neke predloge u svom govoru! često sam na forumima pojedinih liga, viđao najave duela i zajebancije rivala, koje su bile zanimljive! čak se dešavalo da pogledam njihov meč! pokušao bi da to uvedem i u radu repke! ne mogu da garantujem da bi uspeo, ali mislim da je to najveći propust SŠ!

This Post:
00
122394.220 in reply to 122394.217
Date: 12/20/2009 10:50:20 AM
Overall Posts Rated:
740740
hvala majstore! drago mi je da bar neko donosi odluko o svom glasu u toku izbora, kad kandidati iznose svoje ideje, a ne pre izbora! trećeg dana izborne kampanje sam imao 0 glasova, a sad ih ima baš dosta!

steta sto ovo moram da ti kazem, ali niko od njih za tebe ne glasa zbog tebe, vec zato sto nemaju tog svog cuvenog kandidata koji ce lagano uspeti da osvoji izbore jer ih je sve vise i vise.
svi se kao slazu sa tvojim programom a on se ne razlikuje nista od programa drugih (glupa rec program ali tako oni kazu).

steta sto ces ti ispasti kolateralna steta i osvojiti izbore samo zato sto su se mnogi zakacili sa Billom. nista pametnije nisi rekao nego sto su do sada svi kandidati pisali na svim prethodnim izborima. nego si dobro dosao kompaniji da budes predstavnik takozvane opozicije. a cija li su oni opozicija to samo oni znaju. jer sadasnji strucni stab sve radi u interesu reprezentacije. i neki zrtvuju svoje licne rezultate zbog pravljenja igraca za repku.

prava steta za tebe jer onoliko koliko sam te ukapirao dobar si decko. steta sto nemas prave glasace vec samo one koji unose pometnju na forumima.

This Post:
00
122394.221 in reply to 122394.215
Date: 12/20/2009 10:51:25 AM
Overall Posts Rated:
500500
ne mogu baš da ti odgovorim na ovo pitanje, jer ne znam baš kako funkcioniše stručni štab! ali ako jednakost stručnog štaba podrazumeva, da nas recimo 7 glasa za neku taktiku i da većinom glasova odlučimo koja se taktika igra, onda nisam za takvu jednakost! svaki drugi vid saradnje sa SŠ je moguć, odnosno sa moje strane veoma poželjan!

Ne radi se tu o glasanju, to je manje vise nebitna stavka. Prvo se moraju izneti misljenja, predlozi sta se ocekuje od protivnika, iznesti neke pojedinosti koje mogu biti od znacaja (recimo najbolji protivnicki igrac povredjen, katastrofalna forma svih bekovskih igraca. . . . .), sagledati situaciju u svom timu, jednostavno, prvo se prikupe podaci i na osnovu tih podataka, koje je svaki od clanova strucnog staba izneo, najcesce se resenje oko taktike samo namece, tako da do nekih razlika u misljenjima i ne dolazi.

ovakav vid funkcionisanja je dobar! ja sam samo rekao da nisam za to da određujem taktiku, spram mišljenja većine u stručnom štabu! a naravno da se razmena mišljenja i dogovaranja oko taktike podrazumevaju!

This Post:
00
122394.222 in reply to 122394.216
Date: 12/20/2009 10:55:36 AM
Overall Posts Rated:
500500
Koture, koture...da li to bledi secanje zbog jucherashnje pijanke?

Nachin funkcionisanja i donoshenja odluka struchnog shtaba sam lepo objasnio i tebi i Likchini na onom seminaru uz tocheno i obojica ste se slozili da je to ispravan koncept! Da li se sad pravimo Toshe ili shta?

ma samo proveravam, da li sam te dobro razumeo na seminaru ;)

kao što kažeš, složio sam se da je koncept rada ispravan i dalje se slažem sa njim! ali tu onda nisu svi jednaki! ipak je selektor onaj koji na osnovu saveta i informacija dobijenih od drugih donosi konačnu odluku! znači ipak je on malo bitniji u tom smislu! zar ne?

This Post:
00
122394.223 in reply to 122394.219
Date: 12/20/2009 10:58:54 AM
Overall Posts Rated:
5757
Nemoj da pricas bezveze, ja sam to pokusao sa mladom repkom, nije uspelo, prsti su mi na pocetkue svake sezone dva puta deblji od pisanja i pokusaja priblizavanja mlade reprezentacije javnosti. Pa vidim koliko se priblizila. Jedva se i napise nesto sto ima veze sa temom. I sta je trebalo, da pokusamo da forsiramo i da gubimo vreme priblizavanju repke javnosti koja nije zainteresovana. Pogledaj i sam koliko se ljudi javlajalo na temu mlade repke dok sam pisao i obavestao o svakoj utakmici i videces kolika je zainteresovanost. Ajde sad ubedi me da bi situacija bila drugacija sa seniorima.

ne moram da gledam! sećam se da si ti pokušavao nešto slično i tada me je to jako obradovalo! nažalost nije zaživelo tada! nemam argumente koji me bi te ubedio da bi ja u tome uspeo! naveo sam neke predloge u svom govoru! često sam na forumima pojedinih liga, viđao najave duela i zajebancije rivala, koje su bile zanimljive! čak se dešavalo da pogledam njihov meč! pokušao bi da to uvedem i u radu repke! ne mogu da garantujem da bi uspeo, ali mislim da je to najveći propust SŠ!

Ti to izgleda ne shvatas. Druga je stvar najavljivati duele unutar liga. Ali ti ovde pricas o reprezentaciji, o necemu sto treba da pretstavlja zajednistvo, o necemu sto ne treba forsirati, vec sto treba da dodje spontano. Zar i u mladoj repci u par navrata nije bilo pokusaja da se najavljuju tekme. Onaj lik, ne mogu da se setim kako se zove, imao je i svoju temu posebnu na forumu, i znam da se vecina odusevljavala njegovim postovima, stao mi mozak, ne mogu da razmisljam, sad je izgleda batalio da igra, jer ga ne vidjam na forumu. I njega sam angazaovao, u cilju ozivljavanja foruma, pa je za utakmicu ili dve spremio neku najavu i pisao na neki zanimljiv nacin, pa opet nista, JEDNO VELIKO NISTA. Tako da to ne moze da bude propust ni u kom slucaju.

This Post:
00
122394.224 in reply to 122394.223
Date: 12/20/2009 11:05:59 AM
Overall Posts Rated:
33
ja mislim da se zvao "Korvin":D
ja na ovim izborima netju glasati...jednostavno necu da dajem nekom prednost...:)
strucni stab je sigurno kvalitetniji...ali kotoor ima neki plan koji zvuci interesantno...
i da dodam...najveca steta ovih izbora je flaviusovo razocaranje i njegova prica o odustajanju od vodjenja repke sledece sezone...ali o tome sledece sezone!!!nadam se da ce promeniti misljenje...

This Post:
00
122394.225 in reply to 122394.221
Date: 12/20/2009 11:08:52 AM
Overall Posts Rated:
5757
ne mogu baš da ti odgovorim na ovo pitanje, jer ne znam baš kako funkcioniše stručni štab! ali ako jednakost stručnog štaba podrazumeva, da nas recimo 7 glasa za neku taktiku i da većinom glasova odlučimo koja se taktika igra, onda nisam za takvu jednakost! svaki drugi vid saradnje sa SŠ je moguć, odnosno sa moje strane veoma poželjan!

Ne radi se tu o glasanju, to je manje vise nebitna stavka. Prvo se moraju izneti misljenja, predlozi sta se ocekuje od protivnika, iznesti neke pojedinosti koje mogu biti od znacaja (recimo najbolji protivnicki igrac povredjen, katastrofalna forma svih bekovskih igraca. . . . .), sagledati situaciju u svom timu, jednostavno, prvo se prikupe podaci i na osnovu tih podataka, koje je svaki od clanova strucnog staba izneo, najcesce se resenje oko taktike samo namece, tako da do nekih razlika u misljenjima i ne dolazi.

ovakav vid funkcionisanja je dobar! ja sam samo rekao da nisam za to da određujem taktiku, spram mišljenja većine u stručnom štabu! a naravno da se razmena mišljenja i dogovaranja oko taktike podrazumevaju!

Nista lose, nego sam se nesto raspisao, pa da objanim i vecini kako sve funkcionise ako neko ne zna.
I na kraju opet dolazimo do onoga sto sam rekao negde na pocetku. Bilo ko od kandidata nesto da napise, samo ce se ponavljati.
A lepo sam pricao da je nacin funkcionisanja strucnog staba, ne da jedni te isti ljudi budu u njemu, nego da se vremenom ubacuju novi, koji ce nastaviti DA RADE, jer vecina nas ce se smoriti ovime. Meni se upravo to desilo, gubim volju za ovim. A kada u strucni stab prikljucis neke nove ljude, oni ce se tu nauciti kako sta funkcionise, mozda ce dodati neke svoje novine, modifikovati nesto, oni stariji ce se zbog prezasicenosti polako povlaciti, a noviji preuzimati stvari u svoje ruke i sigurno nece, kada budu izabrani da vode reprezentaciju, da cine neke pocetnicke greske. U tome je najveca poenta strucnog staba.

This Post:
00
122394.226 in reply to 122394.225
Date: 12/20/2009 11:11:02 AM
Overall Posts Rated:
33
ovo je dobra stvar...ali ovo strucni stab nije uradio?

This Post:
00
122394.227 in reply to 122394.224
Date: 12/20/2009 11:11:29 AM
Overall Posts Rated:
5757
ja mislim da se zvao "Korvin":D
ja na ovim izborima netju glasati...jednostavno necu da dajem nekom prednost...:)
strucni stab je sigurno kvalitetniji...ali kotoor ima neki plan koji zvuci interesantno...
i da dodam...najveca steta ovih izbora je flaviusovo razocaranje i njegova prica o odustajanju od vodjenja repke sledece sezone...ali o tome sledece sezone!!!nadam se da ce promeniti misljenje...

Jeste, Korvin!!!
Nije steta, moja vizija i vizija vecine u strucnom stabu je bila upravo ono sto sam napisao u postu iznad ovog.

This Post:
00
122394.228 in reply to 122394.226
Date: 12/20/2009 11:13:08 AM
Overall Posts Rated:
5757
ovo je dobra stvar...ali ovo strucni stab nije uradio?

Kako nije? U strucnom stabu su u pocetku bila sestorica menadzera, a kasnije, posle sezone ili dve, jbga, i ne secam se vise, su upali Jarley i cini mi se ASirko.

Advertisement