(ostatním se omlouvám za ot, ale nechce se mi hlídat počet písmen v bb-mailu, tak budu pokračovat tady, když tak mě tam pošlete:))
On je spíš trochu problém, že něco jiného bychom asi chtěli my die hard fans a něco jiného asi zamýšlí vedení (zaslechl jsem něco o záchraně sezóny. Ale spojovali nás i s Yaem, což je vlastně takový lepší expiring contract se zdravotní pojistkou - což by byl určitě nebyl tah na posílení týmu (pokud by se snad nedal dohromady a nehrál). Diop už pod Silasem zase hraje, spekuluje se, jestli je to showcase, aby na něj našli kupce, on se navíc dost možná chytne a bude něco hrát. Akorát to za něj odnesl Kwame, alespoň v prvním zápase. Teď máme po Detroitu sedm velmi hratelných zápasů, takže se může nějaká šnůra utrhnout, v prvním zápase pod novým trenérem prý bylo vidět, jak z hráčů spadla deka a když se jim dala volnost v útoku, tak se hned víc snažili v obraně, no uvidíme, ještě jsem je neviděl. Při tom jak je Východ (opět) slabý se může stát, že se zase dotáhneme na play off. Prostě to nejspíš bude "fool man's gold".
DJe bych si nechal, on sice občas nezvládá v obraně, ale kdy si začne věřit může být slušný PG. Když se zrychlí hra tak to jde i Livingstonovi, o Thomasovi a Derricku Brownovi nemluvě, dost možná jediní kdo na odchodu Larryho nevydělají budou McGuire (kterého Brown nadužíval), Jackson (byl trochu černá díra, teď se nebude asi hrát tolik na něj), možná Kwame, Sherron Collins, asi i Diaw a uvidíme co bude až se vrátí Crash (Gerald Wallace).
Takže bych to zakončil tím, že ono to právě může být lepší, ale nejspíš ne dost.