Cały czas żądasz konkretów, a sam ciągle oscylujesz wokół tych samych rzeczy, w kółko się powtarzając. Chcesz za wszelką cenę każdemu odpowiedzieć używając banalnych środków, zupełnie bez sensu, byle tylko coś powiedzieć i poczuć się kozakiem. Przykładem jest ten Fajny Gość. Nie obrażasz Vinniego? Ma ci pokazać gdzie i kiedy to robisz? Naprawdę tego nie widzisz?
Konkrety? Ok.
1.
Ja nie dostanę?
Aleś mi zrobił przykrość.
To o co masz pretensje, że nie dostajesz zawodników skoro to dla ciebie żadna przykrość?
2. Konkretnie, co masz na celu atakując VJ za porażkę z Islandią? Zero związku z tematem, czyściutki wrzut personalny.
3.
Zamiast szukać rozwiązania w swoim ogródku to przychodzisz tutaj i wylewasz swoje krokodyle łzy.
Ja widzę, że ty wylewasz łzy, płaczesz że dostajesz za mało. Żeby za chwile powiedzieć, że sam sobie poradzisz.
4.
Nie robiłem tego dla vinniego tylko dla użytkowników tego forum. Polskiej społeczności BB. Z tego samego powodu prowadzę tę "wojnę" ;)
Czyli dla kogo, skoro każdego atakujesz? Jeśli obaj robicie dla dobra społeczności, to czemu prowadzisz wojnę? Wojną chcesz uzyskać pokój? To się nie sprawdza ;)
5.
Myślałem, że Fajny Gość wyciągnął wnioski, że lepiej ze mną nie dyskutować.
Niby dlaczego lepiej z tobą nie dyskutować? Powiem ci, bo tylko ty masz rację, tylko tobie zależy na jakości NT, a każdy kto ci się przeciwstawi zostanie pojechany tanimi argumentami lub przytoczysz mu porażkę z Rosją.
6.
A że mój język kąśliwy i uszczypliwy to już się chyba szanowne grono przyzwyczaiło ;)
W takim razie nie nadajesz się na tą pozycję którą teraz zajmujesz. Nie spełniasz kwalifikacji.
7. Zarzucasz Vinniemu, że czuje się właścicielem zawodników. A to dobre. On robi listy, a ty masz do niego pretensje. Teraz nie będzie robił, dalej pretensje. I to nie my przywołujemy ciągle te bezsensowne argumenty, tylko ty.
Teraz konkretnie? Nie? Tylko proszę nie przytaczaj mi żadnej porażki z zeszłego sezonu ;)