Честитке на победи!
Мало ме понела атмосфера и такмичарски дух, па сам одиграо опуштено, надајући се некаквом провиђењу против Спарте. Против најјаче одбране играо сам као на сеоској слави. Прошле сезоне сам био много паметнији и реалнији :-)
У финалу су два најбоља тима, при чему је Спарта од почетка сезоне главни кандидат за победника лиге, тако да мени овај пораз представља само финансијски губитак.
Жао ми је што Белес испада јер сам својим поразом у последњој утакмици званичног дела директно на то утицао. Догодило ми се исто што и данас: покушао сам да подигнем ентузијазам и да распоредим минутажу (због тога нисам играо ни пријатељску прошле недеље). Испоставило се да је Еку имао сјајну недељу. Само пет дана раније Инсомнију су мучили до четврте четвртине. Надам се да ће се Белес брзо вретити у другу.
Поред циља да уђем у финале, пропао ми је покушај да Сана буде трећи пут узастопце играч првенства, па да му дам титулу Трисмегистоса, али својом неактивношћу на форуму допринео сам томе да направимо сезону са најмање постова од кад сам у лиги (а вероватно и у дужој историји) :-) Следеће сезоне би могли да јуримо горњи рекорд; макар и без Огија :-)
Пуно среће свима у тзв. реалном животу, а овде и даље себи желим највише среће ;-)