BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Στοιχηματικές Προβλέψεις

Στοιχηματικές Προβλέψεις

Set priority
Show messages by
This Post:
00
307826.218 in reply to 307826.217
Date: 2/20/2021 1:36:42 PM
Overall Posts Rated:
2626
enositi το οτι σε πηγε παραταση με 4 παιχτες αυτο λεει πολλα του τραυματισες και παιχτη(εγω δν θελω να σπειρω την διχονοια αχαχα) εε μετα στην παραταση επαιζε με 2 παιχτες λογω αποβολων αρα καλα ελεγα με φουλ ομαδα στην εκανε την ζημια παντως μπραβο σας ωραιο παιχνιδι πρεπει να εγινε με μαχες σωμα με σωμα τρ οι μπεκρηδες μας την εκαναν παλι αλλα απ οτι ειδα τραυματιστηκε και στην τελευταια περιοδο ενα απ τα βαρια χαρτια των σαρκς οποτε πιστευω οτι κι αυτο θα το πιανα!!

This Post:
00
307826.220 in reply to 307826.219
Date: 2/20/2021 2:47:52 PM
Overall Posts Rated:
7979
Εάν μιλήσω για το παιχνίδι, θα γράφω κάνα 2 ώρες...
Το ότι είχα 3/3 τρίποντα αντε οκ, αλλά το ότι έχασες βολές;;;;;;; με 32 στις 34?? Ακόμα βαράνε οι δικοί σου...
Ούτε 1 λεπτό ο ψηλός μου;;;; χαχαχα.. Τραυματϊας 1 βδομαδα από...γαστρεντεριτιδα.. Γελάνε οι φοιτητές από το Μπανσκο που σπουδάζουν ιατρική..
Οκ, στο κοίτα μέσα κ με μποτ, όντως δεν πήρε προσπάθειες ο δαχτυ, αλλά κ ο δικός μου ο μοναδικός ψηλός, πήρε τις λιγότερες προσπάθειες.. Δυστυχώς τα επιθετικά ριμπάουντ κόστισαν, όπως κ οι βολές.. Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνιδι κ με τις απουσίες, πήγα αρκετά καλά... Δυστυχώς χάθηκε η ελπίδα για 1η θδση4, κ αισθάνομαι κ την ανάσα του μπεκρή (που είναι σκέτο οινοπνευμα, ρακί).
Δυο στα δυο για τον Αγγελόπουλο σε διεκδίκηση μπάλας όπου πήγαν υπέρ του χάρτινου. Βολές... Μόνο 34..Α ρε Αγγελόπουλε καλά τα πας με την σφυριχτρα.. Επιθετικό φάουλ στο τέλος κ μερικά άλλα μικρά... Αλλά τες πάντων.. Το επίπεδο μου είναι τέτοιο που έχεις τα συγχαρητήρια μου...Δεν τελειώσαμε όμως για φέτος, να ξέρεις...

This Post:
00
307826.223 in reply to 307826.222
Date: 2/21/2021 8:05:24 AM
Overall Posts Rated:
2626
αυτο με την μηχανη παντως θα συμφωνησω φιλε enositi το χω παρατηρησει κι εγω χαρακτηριστικα οταν ημουν στην ΙΙ επαιζα απεναντι στον μπεκρη στην εδρα του και ενω στον ημιχρονο κερδιζα με 15 ποντους στο τελος εχασα και με 19 οκ δν λεω επαιζα χαλαρα και στην εδρα του κι αυτος κανονικα αλλα ηταν μεγαλη η αλλαγη μετα το ημιχρονο η σε αλλα παιχνιδια να κερδιζω τελος 3ης περιοδου 15 και 20 ποντους και στο τελος να το χανω γτ η μηχανη εβαζε τις αλλαγες μου στο τελος που η μπαλα εκαιγε και επαιζαν οι αμπαλοι με τα θηρια για τα τελευταια 2-3 λεπτα και με καταπιναν αυτος ειναι ενας απ τους μεγαλυτερους λογους που εχω χασει το ενδιαφερον μ ευτυχως που ηρθα σ αυτον τον ομιλο και μιλαω μαζι σας αλλιως πηγαινα για λουκετο!!

From: xristos

This Post:
00
307826.224 in reply to 307826.223
Date: 2/22/2021 3:12:44 AM
Overall Posts Rated:
7979
Καλημέρα σας κ καλή βδομάδα με υγεία!!
Για πειτε μου ρε παλληκάρια, οι 2 βδομάδες τραυματίας, πόσες μέρες είναι;;;;; γιατί έχουμε θέμα.. Είμαι στην 16 ή 17 μέρα κ ακόμα ο ψηλός είναι με τις παντόφλες κ λιαζεται στην μπαλκοναρα του σπιτιού του, αγναντευοντας τν γαλάζιο ουρανό του νησιού... Τι γίνεται;; τις γνωριμίες του Κυανού κ τις κατάρες μαζί με τα κριάρια του Πινόκιο, θα τις πληρώσω εγώ; ;; αποδεκατισμενος σε ντέρμπι, τσάμπα τα λεφτά που εριξα κ την οικονομική υπέρβαση που κάνω.. Α ρε Ιβάν, ακόμα κ δω κότσο μας πιάνουν...

This Post:
00
307826.226 in reply to 307826.224
Date: 2/22/2021 1:10:26 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
χαχαχα δε θα τη πληρωσω εγω επειδη επεσε ξυλο προχτες στο Αεκ γκαρντεν (j)

Πολλοι εχουν διαμαρτυρηθει γι αυτο με τους τραυματισμους και οτι ο χρονος δεν ειναι ακριβης (βασικα δε λεει τον ακριβη αριθμο ημερων αλλα δινει τις βδομαδες)...Οταν λεει 2 βδομαδες λοιπον σημαινει απο 14 εως 20 μερες...αν ηταν απο 21 μεχρι 27 θα ελεγε 3 βδομαδες κτλ...

Ο παικτης τραυματιστηκε στις 6/2 μεχρι σημερα ειναι στις 16 μερες...αν εισαι τυχερος θα γειανει αυριο στις 17 αλλιως εχεις αλλες 2 μερες μαξ...δηλαδη μεχρι Πεμπτη λογικα θα εχει γειανει το παλικαρι.

Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα να σε αντιμετωπισω πληρη...Τωρα οτι και να γινει ειμαι χαμενος...και εξηγουμαι :

1) Χανω απο εσενα => αααααα αμπαλε Κυανε εχασες απο το μισο Παοκ...
2) Σε κερδιζω => εεεεεελα μωρε σιγα με μιση ομαδα τον κερδισες αλλιως θα εχανες...

Περα απο τη πλακα νομιζω οτι ελαφρα ακομα εσυ εισαι το φαβορι...Η εδρα ειναι πολυ δυνατος παραγοντας στο μπαζερ και το εχουμε δει πολλες φορες αυτο. Μπορει να σε παιξω και στο στοιχημα θα το σκεφτω..

:/ :D 8}

This Post:
00
307826.227 in reply to 307826.226
Date: 2/22/2021 2:13:53 PM
Overall Posts Rated:
7979
Άσε τον παπά σε εμένα Κυανε, δεν χαμπαριαζω από τέτοια..
Γέννημα θρέμμα δυτικός τον παπά τον παίζαμε στα 12 κ τον πουλούσαμε στα15😇😇😇.
Με νίκη αύριο εξασφαλίζεις 1η θέση κατά με. Είσαι το φαβορί για μένα αύριο, αλλά θα το παιξω εννοείτε κ αυτό το ματς.. Κ ακολουθεί κ 3ο ντέρμπι για μενα..
Μακάρι να γίνει καλά, αύριο το παληκαρι κ να παίξει.. Αλλά όταν λέει 2 βδομάδες, θα έπρεπε να είναι 2.
Κ όχι κ 20,μερες(πάει 3 βδομάδες). Τέλος πάντων, από εκεί που παλεύουμε για την 1η θέση, θα παλεύουμε για την 4η σε λίγο...

From: 8_KB_24

This Post:
00
307826.228 in reply to 307826.227
Date: 2/22/2021 3:01:41 PM
Overall Posts Rated:
2626
χρηστο ειναι μεσα στις αλλαγες που κανουν καθε χρονο και νομιζουν οτι ειναι καλες αχαχαχ 2 εβδομαδες να κρατανε τραυματισμοι μεχρι και 20 μερες γι αυτο παιδακια εγω εχω δυνατο γιατρο και μου τραυματιζονται σχεδον παντα μονο στο παιχνιδι το ξερω πεταμενα λεφτα δινω αλλα δυστυχως με σωζει απο μακροχρονιους τραυματισμους κι οταν προπονουσα παιχτες με ειχε σωσει!!!

Advertisement