Ne bih baš bio siguran da si ti zaslužan za razvitak BIH-a, pre bih rekao Bevzil i još par njih; a i koliko pratim forum vidim da te tamo više ne žele pa si došao ovde da prodaješ maglu!
A kako si vodio reprezentaciju ove sezone bolje da se postavio standadnu petorku i taktiku na početku i da ništa ne menjaš bolje bi prošao!
I ti si lik koji likuje,a ovde si došao da prodaješ mu.. za bubrege.
Samo ti vodi Bosance nemoj se ovde pojavljivati!
CT protiv Poljaka, a sledeća utakmica TIE a iz aviona se vidi gde si imaop realnije šanse!
Ha ha ha, dijete iskuliraj se ;)
Bevzil jeste dosta ucinio kao i Vuk koji bi trebao nakon mene preuzeti reprezentaciju jer je dogovor bio takav, ja imam svoja 4 mandata koja sam dobio sa lahkocom. Ti mi pricas o taktici? Za sebe mogu reci da sam jedan od najboljih takticara na nasem prostoru. Mogu se pogledati utakmice BiH NT i u dosadasnjim utakmicama nema fula sa taktikom, uvijek procitam protivnike, cesto iznenadim dosta jace i sl.
A ja da sam htjeo mogao sam reci da hocu nakon ovoga jos jedan mandat no nepotrebno mi je, vecina me vole i svi postuju.
Grupa u kojoj nemas teoretsku sansu da prodjes, pitas se kako odigrati, vidjeo sam nasu priliku protiv Poljaka da napravimo iskorak i odigrao CT, samo je trunka falila da mi prodje i da pobjedimo i napravimo najvecu senzaciju u kvalifikacijama (kao u proslim sto sma pobijedio Bugarsku koja je tada bila medju najjacim repkama ;) ) nismo imali srece i izgubili tu utakmicu koju bi svakako izgubili. Sve utakmice koje smo morali pobijediti smo pobijedili. Svi su prezadovoljni rezultatima do sada i sa ovim su svi zadovoljni. Ne znam o cemu ti momak pricas, ocito si ljubomoran i slab pa nam ti ovdje prodajes maglu ;)
I za kraj ti ovdje ljudima objasni iz kog si ti aviona gledao i gdje sam imao "daleko realnije sanse" u kojoj to utakmici sto smo izgubili?? Mozda protiv Turske lol, mozda protiv Srbije, lol, koju ste vi izradili za TIE sa kojima sam se ja dogovorio i ispostovao ga? Imas pravila za pocetnike lagano uzmes i procitas ih, mozda nekad nesto i naucis, ako se popravis i budes fin dacu ti par instrukcija ;)
Lijep pozdrav ;)
This is where we hold them!