Máš zcela jistě pravdu. Není možné poskytovat informace ohledně obou národních týmů pouze omezené skupině českých manažerů-supporterů.
Ale myslím si (nechci mluvit za rwystyrka, ale já jsem to tak aspoň pochopil), že federace nebyla míněna tak, že se úplně vypustí externí NT fórum. Výhoda federace je to, že (pro supportery, kterých mezi námi není málo) je daleko jednodušší se tam dostat, podívat a zareagovat. Čili je to spíš snaha o rozšíření počtu lidí, kteří se o národních týmech něco dozví, případně se dění budou účastnit. Když se podíváš na aktivitu na externím fóru, co se týká třeba U21, k jednotlivým zápasovým threadům bylo minulou sezonu jen pár přečtení, a komentářů, že by se to dalo spočítat na prstech. Tady to mají lidi takříkajíc u nosu. Ale - bohužel - jen supporteři...
Já osobně nemám problém s dublováním - co napíšu sem, šoupnu i tam. Ale diskuse na obou místech najednou už může být trochu problém. Nemám bohužel v hlavě žádné východisko, jak výhody obou způsobů (externí fórum + federace) spojit dohromady :-(