kao prvo ovo kaj je alkar napisao je moje maslo i to u dogovoru sa mnom, ja sam ga zamolio da malo izanalizira našu ligu, čovjek već dugo igra buzzer pa je lijepo ćuti i tuđi komentar, a ti si me dikac iznenadio nisam mislio da bu te to pogodilo ,pa trebamo se družiti i sa drugim ligama, ja sam isto dosta aktivan na njihovom forumu koji je do ove sezone bio najaktivniji forum u hrvatskoj lizi, i konaćno smo ih ove sezone prestigli i to za duplo i nadam se do kraja sezone da bumo najaktivniji forum koji je ikad postojao na buzzeru još nije ni pola sezone a mi imamo preko 200 postova na forumu, mislim da drugima rastu zazubice kad slućajno dođu na naš forum , a ja ga reklamiram di stignem i preko chata i preko frendova koje poznam i igraju u drugim ligama ,a i bivši članovi 3-1 lige rado navrate na ovaj forum.....
zato dikac malo konstruktivne kritike ne škodi, jer si je čovijek stvarno dao truda , nije to samo tako napraviti trebao je pregledati sve statistike momćadi i izanalizirati svakou momćad posebno,...
vidiš ja igram u kupu protiv momćadi iz njegove lige samo druga konfa pa mi je pomogao , savjetomk kak da igram protiv njega, uvijek je dobro ćuti još nećije mišljenje o tvojoj momćadi , neko ko nije subjektivan ko mi koji mislimo da su naše momćadi najbolje i da niko nije bolji od naših momćadi.........
npr. kolega "nomad" vidiš kaj se njemu događa priviđenja, i zablude o njegovoj momćadi i jako su mu porasli apetiti, ali kad se tak nekaj dogodi najbolji je naćin spustiti ga na zemlju ili ispuhati da čovijek ne pukne prije vremena i ne zabrije na pogrešnu stranu ,sa mišljenjem o svojoj momćadi i planovima ,ali ti njegovi planovi su ostvarivi ali za jedno 2-3 sezone , jer u našoj se ligi zna neki redoslijed odlaska u viši rang i to se nemože poremetiti..............
zato nomade tvoji pusti snovi ostaju samo snovi kaj ti jadranka nije pokazala da ko visoko leti padne na 30 koševa razlike...............
a tebi kuki još jednom svaka čast na pobijedi protiv dićnog nam kolege ineka koji još drži silencio stampa i nakon drugog poraza za redom, mislim da bi ga trebalo kazniti zbog neaktivnosti na forumu.................
evo dećki to bi bilo sve za sada od mene, ćujemo se baš sam dobio inspiraciju da vam držim govorancije ha,ha,ha........))))
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!