1. Nie przedstawiłeś planów treningowych na żadnej pozycji (a ode mnie rządasz).
Ty startowałeś do wyborów ze sztandarowym planem "odwróconych", więc chce usłyszeć jak planujesz dla nich trening...ale ok. do jutra postaram Ci się napisać plan dla każdej pozycji, a Ty skończysz wrzucać krótkie anegdotki na temat ;odwróconych", w różnych wątkach których tematem nie są odwróceni...i zaczniemy rozmawiać na argumetny.
2. Nie wytłumaczyłeś ze wzrostu swojego modelu SF-a (a ode mnie rządasz).
SF powinien mieć około 200 cm wzrostu. SF do ataku z obwodu lepiej jest jak ma trochę mniej, a do ataku spod kosza lepiej jak blisko trzyma się 200cm. Dlaczego? Ponieważ do temu do ataku z obwodu więcej potrzeba górnych skilli, natomiast temu do ataku spod kosza więcej dolnych skilli.
3. Ja wziąłem dane odnośnie wzrostu z tej czeskiej tabelki. Ty mówisz, że korzystasz ze swojego doświadczenia. O ile odnośnie tamtej tabelki to mam 99% pewności, że ona jest niedokładna, o tyle odnośnie Twojego doświadczenia, to mam 101% pewności, że jest niedokładne. Skoro wiesz to lepiej to proszę bardzo, zrób dla mnie tabelkę jak wzrost wpływa na trening skilli.
Masz tabelkę, a skorzystałeś z niej?? Policz sobie ile to potrwa na podstawie tej tabelki. Ja mam to za Ciebie robić? Chyba Tobie zeleży, żeby udowodnić że to co piszę na temat czasu jaki będziesz potrzebował do wytrenowania "odwróconych" nie jest prawdziwy. Ciebie i Hawkeyeda łączy jedna wspólna cecha...trzeba Wam udowadniać, że to co mówicie jest prawdą, bo sami nie potraficie napisać konkretnie o co Wam chodzi.
4. Wytłumacz się w jaki sposób chcesz przekonować posiadaczy centrów z pensją >200k do treningu na pozycji PG.
Mój ma 100k i może więc inni też mogą. Z niewolnika nie ma robotnika. Jak ktoś nie chce to na siłę go nie zmuszę, Nie mniej jednak promowanie tego typu nawyków swoim przykładem jest jakimś sposobem. W każdym bądź razie 2-3 centów z podaniami wystarczy i mam pewność, że ten zawodnik będzie coś wart do końca swojej kariery. Jeden już jest;-) A jak Ty chcesz przekonać ludzi do trenowania "odwróconych"?? W modelu "odwróconych" potrzebujesz ich całą masę...a w modelu "nieodwróconych" wystarczy niewielką garstkę przekonać. Poza tym trening podań dla C to maks 2 sezony bo potrzeba około 7 skoków...a trening ID i RB dla PG? Potrzebujesz aż 22 skoków. Zadaję to pytanie już któryś raz z kolei i nie dostałem odpowiedzi...
5. W Twoim programie nie ma nic, tylko puste słowa. A mój program był konkretny, mimo że składał się z kilku słów w kilku punktach. A moja moc już działa, kompletne bazy danych ostatniego draftu zostały zrobione przez dwie osoby do środy. To jest konkret jak działa moja moc. Miałeś mniej głosów ode mnie, ponieważ mój program był lepszy. Mimo że poświęcił 5 godzin na kampanię - odpowiedziałem tylko na wspólne pytania w ostatni dzień pierwszej tury głoswania, a w drugiej praktycznie w ogóle się nie pojawiłem.
Ok. Twoja moc zadziałała przy drafcie...ale co to ma do odwróconych???:D To jest poważny argument za "odwróconymi"?:) Ja twierdzę, że to propaganda. Dobrze zdobyłeś soro głosów i to pewnie duży sukces dla Ciebie...ale ilu z tych,którzy oddali na Ciebie głos wie o co w "odwróconych" chodzi? Z resztą wątpię, żeby chociaż połowa przeczytała Twój plan wyborczy. Większość nabrała się na ładne słówka typu "lepszy", "mniejsza pensja", "moja moc" itd.
6. Od teraz każdy zarzut, który przedstawiasz do odwróconych masz odnieść do nieodwróconych. Ba, i nie może wyjść na remis. Musisz pokazać, że jest zaleta, za którą warto więcej płacić. Jeśli tego nie zrobisz, to znaczy, że nie jesteś zainteresowany merytoryczną dyskusją ani nie interesuje Cię "prawda obiektywna" tylko przepychanki i uparte dowodzenie własnej racji.
Ok. Zalet więcej mają "odwróceni"...W zasadzie to mają jedną wielką, czyli niższą pensję...ale co z tego jak ich wytrenowanie jest nie nierealne:D