Kui ma 58 sekundit enne mängu lõppu 5 punniga juhtisin, siis ega tegelikkuses olin suht veendunud, et küll nad selle lõpu kodumeeskonnale ära vilistavad. Mängu algus juba andis selleks 100% aluse, kui SF hiinlane kohe vigaseks löödi ja 4 sisemise ja välise põhiskilli summas 15 pügalat kehvem mees pidi 45 minutit seda positsiooni mängima. Juba mängu algus panin mind juba korralikult naerma. Seega see mängu lõpp oli täiesti loogiline asjade jätk minu jaoks.
![:D](/images/conf/emoticons/big-grin.png)
Aga kõige pullim on tegelikult see kogu asja juures, et tegemist on ju puhtalt matemaatilise mänguga, millele on külge keevitatud randomi faktor. Allandi viskas korvi alt viskeid 5-15. See tähendab statistiliselt seda, et vastaste mängujuhi kohta mänginud meeste sisekaitse peab olema umbes tase 15 ehk imepärane. Ma seda pigem hästi ei usuks.
![XD](/images/conf/emoticons/laughing.png)
Soovin Mõnnastele õnne ja selles osas on hea meel, et võitis meeskond, kes tahab ka reaalselt Kõrgliigasse minna. Kui ma oleks finaali jõudnud, siis oleks otsustava mängu korral saatnud tõenäoliselt Juudas Soku ja Orro Eesmaa platsile lisaks 3 õnnelikule fännile.
![(hi)](/images/conf/emoticons/goodbye.png)