A czy ja mówię, że nie ma prawa wymagać? Ale u większości osób które tu ostro komentują taki problem pojawił się po raz pierwszy. Gdybym uważał, że nie wolno nikomu nic mówić na ten temat, to wątek zostałby zamknięty po pierwszym poście. Chodzi o formę wypowiedzi, która w wielu przypadkach jest po prostu niedopuszczalna.
Wracając do supporterów - a czy przeglądarka należy do pakietu supportera i jest dostępna dla tych, którzy zapłacili BB'kom? Nie. A czy jakaś usługa dostępna tylko dla supporterów (za którą zapłacili) nie działa? Nie. Po prostu nie wystartowały dzisiaj mecze. Wszystkim, nie tylko suppporterom (nawet GM'om :)). Żaden z supporterów nie płacił za przeglądarkę meczową i za to, że bez względu na wszystko jego mecz się odbędzie. Racja?
Czy faktem jest, że ten problem istnieje już od jakiegoś czasu - tak. Czy BB'cy próbują coś zrobić w tej sprawie - nie wiem, ale podejrzewam, że w znacznej mierze jest to problem techniczny, związany ze zwiększaniem się ilości użytkowników BB, a nie koniecznie problem oprogramowania. Jeżeli do tej pory nic w tej sprawie nie robili to teraz mają nauczkę i pewnie się za to wezmą. Jak pisałem wcześniej - nie bronię ich.
Kończąc powiem jeszcze raz - nie wiem co na to BB'cy, ale dla mnie supporter płaci za inne rzeczy - dodatki do gry, których jest całkiem sporo, brak reklam (dzięki czemu strony otwierają się szybciej), możliwość wyszukiwania na forum, większa skrzynka itd. Żaden supporter nie płaci za bezawaryjność serwisu ani za to, że przeglądarka nie zawsze działa jak powinna. Jeżeli takie problemy się zdarzają, zapraszam na forum "Bugs, bugs, bugs". Rozumiem, że bywa to irytujące, ale poziom niektórych komentarzy jest poniżej krytyki.