To mas sice pravdu, ale financni prostredky, jak vidis nejsou vsechno, asi to chce mit trochu toho stesticka, sem tam prihodit hracum tataraka jak by rekl franc a cesnecek a olejicek. Ono nevim jestli nejaktivneji, hraje stylem koupim prodam, coz jak si myslim a nejsem sam, by se melo korigovat a zazit nejak resit... zavest nejake limity a pocet prestupu v sezone atd.. toto ma byt basketbalovy manazer a ne ekonomicky:-)
jinak boj o viteze bude urcite zajimavy. Dneska k tomu zacina play off v NBL, tak bude co sledovat, takze jedeme NH jedeme:-)
A k tomu nejaktivneji, sice je hezky v plusu, ale porad si myslim, ze napriklad za tebou zaostava, myslim, ze mas daleko lepsi tym, coz potvrzuji predevsim tve vysledky... ale uz to neresme:-)
ale chlapci, chlapci, copak to tu resite. ... Kbely mne motsly, ja nezvladnul vstanout po parbe na posledni zapas regualr sezony, diky tomu jsem hral v PO venku a nebyl po picu - to byl ten problem ... ale dlouhodobe uvidime, jeslti je tohle basketbalovy nebo ekonomicky manazer, ostatne i HT je o ekonomice, nevim jak jste na tom v Ht Vy, mne si muzete najit pokud chcete ... ted tu postoupil rwystyrk, pristi sezonu mozna wix nebo mpesa, to budou dlouhodobi souperi, pokud nezacnete hrat ekonomicky manazer a budete hrat basketbalovy manager, tak to Vy nebudete, to je jasne ... :-) ale jinak hodne stesti ....