BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Volby NT - Diskuse

Volby NT - Diskuse (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169096.22 in reply to 169096.18
Date: 1/13/2011 1:21:20 PM
Overall Posts Rated:
154154
Tak já bych se zeptal, kdy se objeví v reprezentaci ti tradiční reprezentanti, rád bych si porovnal, kdo kam platem jak vylezl a vůbec jak na tom jsme (zatím je tam sestava z minulého zápasu plus sem tam nějaký skautovaný, možná přibude nějaká záchrana). Ale dokážu si na to odpovědět sám, že se tam objeví nejdřív po sobotním ligovém zápase.

This Post:
00
169096.23 in reply to 169096.22
Date: 1/13/2011 1:28:13 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Na pondělní zápas se Slovenskem tam bude asi nějaká vybraná dvanáctka hráčů. Během tohoto a příštího týdne to tam bude ještě hodně rotovat. Příští pátek po tréninku si hráče ještě zaktualizuju, pak je vyhodím komplet a naberu až v den prvního zápasu na ME proti Andoře.
Nejjednodušší máš vzít si zápisy z loňských zápasu a vyklikat si z něj ty hráče. Platy se drží docela rozumně, vyskočil Uhrovic, někteří jako Lípa, Smolník taky nějakých 30k nabrali a jinak to byly celkem příjemné pohyby.

A na záchranu tam už hráči jsou. Bohužel botuje teď strašně málo týmů, takže je to bída. Navíc ti 2 budou max. pro U21. V dalších týdnech už budeme muset zachraňovat s tím, že berou místo, ale taky se může využít toho, že jednoho týdně lze beztrestně vyhodit.

Last edited by rwystyrk at 1/13/2011 1:29:58 PM

This Post:
00
169096.24 in reply to 169096.19
Date: 1/14/2011 9:00:32 AM
Overall Posts Rated:
1717
Ja osobne mam rad velice utocnou hru a mam rad kdyz v zapase pada hodne kosu viz moje klubove vysledky ligovi prumer vic nez 110 bodu na zapas to je obrovske cislo a tomu prizpusobuju i slozeni hracu v tymu tak bych tomu prizpusobyl i vyber NT hracu a dal bych prednost hracum co maj skvele dulezite vlastnosti pro tento styl hrani ano nekomu se to nemusi libit ale me to zatim nese uspechy v klubu vetsinou mam nejvic ofenzivni tym v lize ale jelikoz hraji bez obran tak proto i jeden z nejvic obdzenych kosu ale to v NT tymu asi nehrozi ze by tam nebyly obrany takze styl hrani by byl takovyto skauting hracu bych provadel ve spolupraci s nejakym schopnym skautem treba prace tebe Ludánku se me hodne libi jsi prijemny ochotny bral bych treba rovnou tebe tak bych to nejak shrnul snazil bych tym vest stylem silne ofenzivne s velkym durazem na obranu skautovani bych se ujal ja a rad bych si vybral k sobe Ludánka a pro diskuzi k vyberu hracu bych zridil web venovany ciste NT tymu

Jsem lepší než vy !!! xDD
This Post:
00
169096.25 in reply to 169096.11
Date: 1/14/2011 9:05:52 AM
Overall Posts Rated:
154154
Tak já se ptám Pavla Staška (klidně na to můžeš odpovídat i kandidát, co mlčí dál):
- co dělá rwystyrk v NT špatně?
- co dělá rwystyrk v NT dobře?
- proč myslíš, že mu dáváme (my komunita) hlas jen ze zvyku?
- mohl bys nějak rozvést ty webové stránky? A dělal bys je sám?
- kdo by měl přístup ke skillům hráčů širšího kádru?
- kdo ti bude radit, až nebudeš rozumět, jak se něco v reprezentaci dělá?
- neuvažoval jsi o nabrání zkušeností kandidaturou v jiné zemi?
- mohl bys mi sem anglicky napsat, ať Urbánkovi netrénuju bloky a proč mu je nemám trénovat?

This Post:
00
169096.26 in reply to 169096.24
Date: 1/14/2011 9:08:35 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Máš ve své kandidatuře i něco jiného než "dost bylo rwystyrka"? Alex Ferguson je už nějakých 25 let v Man Utd a není důvod ho měnit. Není to spíše tak, že NT by měl vést ten v dané chvíli nejschopnější ze zájemců bez ohledu na to, jak to dělá dlouho? Uvítal bych, kdyby ses více zaměřil na to, proč volit Tebe, než proč nevolit mne.

proste ste si vsichny uz na rwystyka zvykly tak je jasny ze kazdej mu da hlas ale myslim ze ty vysledky co ma sou jako dobry no ale stema hracema co ma k dispozici by ty vysledky mel kazdy kdo by to vedl

Tohle si uvedl v jiném vlákně. Opravdu si myslíš, že jsem jen přišel k hotovému a měl jsem připravené hráče a jen je stavím do zápasů?

Jak by si v případě zvolení hledal a následně vybíral hráče, které pozvat do týmu? Komunikoval by si nějak s majiteli těch hráčů? Pokud ano, tak o čem byste si psali?
Píšeš, že skautování by ses ujal ty, co si pod tím skautováním máme představit, co by to konkrétně znamenalo?
Píšeš, že by sis k sobě vzal na pomoc Ludánka. Máš od něj potvrzeno, že by s Tebou chtěl spolupracovat? Navíc je to skaut pro 20 leté hráče, takže myslím, že už teď má práce s těmito hráči pro U21 až nad hlavu.

Dále píšeš, že by si zřídil nějaký web apod. Jak by ten web vypadal, je nějaký web z jiné oblasti, který si již někdy vytvořil a mohli bychom se na něj podívat, ať víme, co máme očekávat? Byl by ten web volně dostupný nebo bychom se tam museli registrovat jako na externím foru? Co by vlastně měl přinést nového, co není na externím foru?

A pak mám pár osobních otázek:
- kolik je ti let?
- co děláš?
- kolik času by si jako NT trenér mohl BB věnovat denně/týdně?

Last edited by rwystyrk at 1/14/2011 9:09:56 AM

This Post:
00
169096.27 in reply to 169096.24
Date: 1/14/2011 9:08:39 AM
Overall Posts Rated:
8181
Ja osobne mam rad velice utocnou hru a mam rad kdyz v zapase pada hodne kosu viz moje klubove vysledky ligovi prumer vic nez 110 bodu na zapas to je obrovske cislo a tomu prizpusobuju i slozeni hracu v tymu tak bych tomu prizpusobyl i vyber NT hracu a dal bych prednost hracum co maj skvele dulezite vlastnosti pro tento styl hrani ano nekomu se to nemusi libit ale me to zatim nese uspechy v klubu vetsinou mam nejvic ofenzivni tym v lize ale jelikoz hraji bez obran tak proto i jeden z nejvic obdzenych kosu ale to v NT tymu asi nehrozi ze by tam nebyly obrany takze styl hrani by byl takovyto skauting hracu bych provadel ve spolupraci s nejakym schopnym skautem treba prace tebe Ludánku se me hodne libi jsi prijemny ochotny bral bych treba rovnou tebe :) tak bych to nejak shrnul snazil bych tym vest stylem silne ofenzivne s velkym durazem na obranu skautovani bych se ujal ja a rad bych si vybral k sobe Ludánka a pro diskuzi k vyberu hracu bych zridil web venovany ciste NT tymu

Po přečtení tvého příspěvku mi vypadlo z huby párátko:)) Ještě to trošku dolaď a příští volby kdo ví:))

From: rwystyrk

This Post:
00
169096.28 in reply to 169096.27
Date: 1/14/2011 9:10:58 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Nejdelší věta, co jsi kdy přečetl? ;-) Nejsou tam čárky, tak to ani není souvětí.

This Post:
00
169096.29 in reply to 169096.24
Date: 1/14/2011 9:12:56 AM
Overall Posts Rated:
284284
Ja osobne mam rad velice utocnou hru a mam rad kdyz v zapase pada hodne kosu viz moje klubove vysledky ligovi prumer vic nez 110 bodu na zapas to je obrovske cislo a tomu prizpusobuju i slozeni hracu v tymu tak bych tomu prizpusobyl i vyber NT hracu a dal bych prednost hracum co maj skvele dulezite vlastnosti pro tento styl hrani ano nekomu se to nemusi libit ale me to zatim nese uspechy v klubu vetsinou mam nejvic ofenzivni tym v lize ale jelikoz hraji bez obran tak proto i jeden z nejvic obdzenych kosu ale to v NT tymu asi nehrozi ze by tam nebyly obrany takze styl hrani by byl takovyto skauting hracu bych provadel ve spolupraci s nejakym schopnym skautem treba prace tebe Ludánku se me hodne libi jsi prijemny ochotny bral bych treba rovnou tebe :) tak bych to nejak shrnul snazil bych tym vest stylem silne ofenzivne s velkym durazem na obranu skautovani bych se ujal ja a rad bych si vybral k sobe Ludánka a pro diskuzi k vyberu hracu bych zridil web venovany ciste NT tymu

Preco nepouzivas vobec bodky prosim ta?:)

This Post:
00
169096.30 in reply to 169096.24
Date: 1/14/2011 9:13:44 AM
Overall Posts Rated:
154154
Chce se mi napsat, ctihodnosti, nemám dalších otázek, ale ještě se asi na něco zeptám.

This Post:
00
169096.31 in reply to 169096.28
Date: 1/14/2011 9:15:22 AM
Overall Posts Rated:
3030
A to jeste neni konec, neni tam ani tecka.

This Post:
00
169096.32 in reply to 169096.31
Date: 1/14/2011 9:30:41 AM
Overall Posts Rated:
4949
To jeste opravdu neskoncilo,to bude pokracovat zitra:-))))))))))))))))))))))))))

Advertisement