Ja tam bardzo ciepło myślę o kozliku od kiedy się dzisiaj zalogowałem. Same pozytywne wrażenia. W zasadzie uważam, że był mężem opatrznościowym mojego udanego startu w wyborach ;-) Sam bym tego lepiej nie wymyślił ;-)
Nie podoba mi się na starcie takie podejście i insynuacje. W ten sposób każdą rzecz można sobie dowolnie interpretować. Napiszę, że Węgrzyn to zły zawodnik - oczywiście złośliwość. Napiszę, że dobry - tym bardziej złośliwość, w dodatku ironia. Co bym nie napisał to niedobrze.
Równie dobrze mógłbym zapytać, bo ja wiem, czy Twoja sobotnia porażka to zapowiedź wysypu ciekawych słowotwórczo postów na forum.
Chciałbym, żeby ten wątek przebiegał w przyjemnej atmosferze. Właśnie specjalnie umieściłem go na forum Pomoc, żeby przybliżyć kadrę początkującym userom. Bo wyjadacze pewnie nie mają tylu pytań, a skoro tak, to z nudów szybciej znajdą sobie temat do napinki.
Jeśli trzeba to założę osobny wątek w stylu "walnij w nera selekcjonera". I tam bym prosił, żeby przenosić się z wszystkimi uwagami i interpelacjami, które mogą podgrzać atmosferę. W pozostałych wątkach chciałbym utrzymać sympatyczny klimat, żeby wszyscy się w nich dobrze czuli. Grubo ponad 90% użytkowników tej gry, to nie są forumowe wygi, tylko osoby, które bardzo lajtowo podchodzą do tej gry. I chciałbym, żeby wątki kadrowe miło im się kojarzyły.
Tak więc mam taką radę. Jeśli jakąś rzecz można interpretować na dwa sposoby, to zawsze wybieraj wersję sympatyczniejszą.
Last edited by B.B.King at 1/17/2011 5:00:50 PM