BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Treniruotės

Treniruotės (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Phantum

To: MJO
This Post:
00
199050.22 in reply to 199050.20
Date: 10/28/2011 8:22:13 AM
Overall Posts Rated:
5050
Man jo planas visai buvo idomus, tau tikrai butu galima ko nors pasimokyti. Na, o tavo zinute tera paprasciausias agresorius. Bandai isrutulioti konflikta, kad jo viduryje galetum issireiksti t.y. gauti demesio. Na, o konfliktai del sios priezasties - neidomus, nes yra visuomet vienodi. Konfliktine diskusija galime isrutulioti sugalvoje tinkama, diskutuotina tema, bei snekant argumentuotai. Tikslas - paciam suprasti klydus ir patobuleti, arba pamokyti kita. Trecias atvejis butu, kai tema galime diskutuoti iki begalybes ir teisingo atsakymo nerasime, bet uztat papildysime savo zinias kitokiu poziuriu ir nuo siol galesime i ji atsizvelgti ir kazkiek pakeisti savaji poziuri. Taigi apibendrintai, tokio tipo diskusijoje turetu patobuleti bent vienas is snekanciuju. Tavo zinute yra tik agresiorius, pasakoma, tinkamo, naudingo tikslo pasiekti neimanoma. Na, nebent tave paprotinti, bet tai butu ganetinai sudetinga (ateis su laiku). Taigi, sia zinute galetume priskirti erkei, su kuria reikia elgtis tik vienaip - pasalinti. O tave erkiu lauku, nuo kurio patartina salintis.

This Post:
00
199050.24 in reply to 199050.23
Date: 10/28/2011 8:44:39 AM
Overall Posts Rated:
219219
na, man paveluotos trenkes isejo i nauda. Buvau nustates treniruoti formas, bet prisedau, pamaciau kad trenkes dar neivykusios, pazejau priesininko lostas minutes ir pamates kad susiks formas nesveikai nes pagrindiniai po 90-110mins sugebejo islakstyt nustaciau baudu trefke, tai 3 upai pagrindiniams mano treniruojamiems maziukams.

O jei apie ateities planus tai planai aiskus, ypac zinant kad antra sezona losiant 4 lygos tikrai nepaimsiu tai bandysiu imti 7 vieta, laimeti relegation serija ir issidraftinti nebloga treniruojama jauni i pf-sf-c pozicija, nes pg ir sg kaip ir turiu. Siaip del idomumo bandysiu siekti issiauginti kuo daugiau savo draftintu zaideju i starta, siaip nezinau ar noras veliau neatkris, bet gal ne, nes man su draftais visasa sekesi.

From: sajuka

This Post:
00
199050.27 in reply to 199050.25
Date: 10/28/2011 9:19:24 AM
Overall Posts Rated:
286286
tai neskaityk ka raso, eik geriau gamta ir zmogus rytojuj ruostis :)

This Post:
00
199050.29 in reply to 199050.22
Date: 10/28/2011 9:23:37 AM
Overall Posts Rated:
561561
Del Mjo pritariu :) O planai tam ir yra, kad jais dalytis. Be tikslu ir planu, gautusi padrikas zaidimas ir nebutu ko siekti, nesidziaugtum pasiekes ir netaip stengtumeis ju siekti :) Todel forume garsiai preitam seze pasakiau kad per 2 sezus laimesiu III lyga, pirmaji rinksiu sudeti ir treninsiuos jaunius, antraji seza laimesiu. Dabar nors man ir III lygoj patiko ir sedeciau gal ir treninciaus, bet zodis ne zvirblis ir jei jau tada tokius tikslus keliau, tai jie ir negali keistis kol ju neivykdziau :) Tas pats su trenkiu planu, jis butinas, kai trenini sf. Naujokai pasiskaite gales pasisemt patirties kaip negadinant rezultatu ar minimaliai gadinant trenintis gynejam inside skilus, ar aukstaugiam outside. Kada tai geriausia daryti ir pan. Kad treniruociu planas ir vienu trenkiu keitimas kitomis apgalvotai, neleis pagaminti algu monstrus su iskreiptais nesamoningais skilais, kurie neproporcingi + neatsibos laukti upu, nes jei be sarysio treninsi, gali lb ilgai tekti laukti kol sukils subai ir ims kilti skilai(cia tuo atveju jei nekartosi tos pacios trenkes kaip kad darau as). Susisiekiantys skilai pakaitomis keiciami, outside skilais subinami inside skilai ir tokie tarpsezoniai ar zvaigzdziu dienos ar net sezono pradzia 1-2 sav.( tikrai jos nera svarbios ypatingai ir galima paaukoti trenkems kurios sunkiai lipinasi i iprastas jusu visu treniruotes pagal zaidimo pozicijas) tinka skilu damusimams, kurie subinami sezono metu kai verda itemptos kovos ir negali betka uzdeti ka norima. Aisku sakoma, kad subai niekur nedings, bet cia kalba eina ir apie visu treniruojamu zaideju trenkiu suderinima, apie kuo greitesni skilu kilima, nes tada betkuriuo laiko momentu turi galimybe zaideja parduoti brangiau, nes pasakymas jis turi daug subu, niekam pasitikejimo nekelia, o realus skilai kelia :)

This Post:
00
199050.30 in reply to 199050.24
Date: 10/28/2011 9:36:39 AM
Overall Posts Rated:
561561
Zbs tau kad draftuose sekasi :) man 2 sykius yra pasiseke per visa karjera, istraukes esu legendiniais potencialais 18m, bet lb lievais skilais :) Vienas Nt, kita sau jau gera atsargini pasigaminau, o po poros sezu ir geras startinis bus :) Treneris, ugis, potencialas ir kad butu 18 metu, stai kas svarbiausia jaunam zaidejui, pats niekad neimciau treninti mazesnio potencialo nei MVP. Tiesiog kitais atvejais vos trenkes isibegeja, 21-22 metai ir jau lubos :)) turi parduoti ar kur kisti, nes pasiekusiu lubas netreninsi, o jaunus laikyti neverta, neapsimoka, nes jie nemazai verti, nes kiti galvoja kad dar pasitrenins nusipirke :))) cia siokia tokia apgavyste gaunasi vizuali :)) O jie yra be patirciu normaliu, tad zaidzia daug prasciau nei 30-33 metu koks seneslis pirktas uz 4 x pigiau ir tokiais pat skilais :)) Aisku, verslininkais kurie nori buti tai tinka betkoks potencialas, perki pakeli pora skilu, parduodi :) kazkada taip pinigus kaldavau su preitom ekipom, su sia ramiau zaidziu. Tikiuosi ir as dar kada pasitraukti gera jauni, visgi savo traukta yra daug kartu maloniau treninti :) Beje jei treninsi jauni kaip sakai, dasipirk keleta kepaleliu mazai potencialais pusvelciui bet multiskilu, kartu treninsi o sezo gale is ju pelno pasidarysi nemazai pardaves :)

Message deleted
From: Phantum

This Post:
00
199050.32 in reply to 199050.26
Date: 10/28/2011 9:39:53 AM
Overall Posts Rated:
5050
Tavo zodziai man primine viena atsitikima. Viena mano pazystama, seip gan protinga, apie viena garsiausiu vokietijos filosofu (sorry pavardes nepamenu) pasake, kad jis raso visiskas nesamones ir seip yra durnas. Jis buvo vienas didziausiu to metu geniju. Tai tik parodo, kad zmogui nesamone yra tai, ko jis nesupranta. Tai ko jo protelis nesugeba suvirskinti.

Advertisement