Τα προγνωστικα μου. Οι προβλεψεις ειναι για ισους ενθουσιασμους και νορμαλ τακτικες.
Δεν μπορω εκ των προτερων να γνωριζω ενθουσιασμους, διαθεση και αν καποιος μανατζερ θα δοκιμασει
κατι τραβηγμενο που ειτε θα του βγει και θα παρει το ματς, ειτε θα του γυρισει μπουμερανγκ.
Τρικαλα - Strawhat : Δυσκολο ματς. Ο Χαρης δεν ειναι η ομαδα που πριν 2 σεζον επαιξε στους τελικους και δεν ειναι τοσο ενεργος οσο παλιοτερα. Τα Τρικαλα δεν φαινονται αρκετα ικανα για τη νικη. no bet
acidjazz - troglodytes : Μικρο πλεονεκτημα στους acidjazz λογω εδρας.
King Viper - Yellow Submarines : Και εδω θα παω με την εδρα, τα κιτρινα υποβρυχια εχουν φθινουσα πορεια...δεν αποκλειω παντως την εκπληξη.
Axilleas - Zizoufatatsou : Φαβορι ο Αχιλλεας στο ματς με τον φιλο και συντοπιτη μου Στελιο (ο οποιος προσφατα εγινε και μελος του γκρουπ στο facebook). O Στελιος εχει 2 τραυματιες και στερειται παγκου για τετοιο σημαντικο ματς...Ασσος.
Lazy Mamas - teoramones : Μεγαλο φαβορι οι ramones (μου αρεσει καλυτερα το ονομα ετσι). Ο piperman ειναι σε φαση αναδιαρθρωσης και δεν αναμενεται να δημιουργησει προβληματα στον προσφατα υποβιβασμενο απο την ΙΙ κατηγορια. Διπλο.
Cartomania - Minoan Bulls : Δυσκολο ματς για την ομαδα μου. Δεν υπερβαλω. Η εβδομαδα που περασε μας εξουθενωσε αγωνιστικα και οι καταστασεις των παικτων ειναι μετριες. Πιστευω πως εστω και δυσκολα θα επικρατησω. Διπλό με επιφυλαξη.
Ippokratis - Hardsome Allstars : Πιστευω πως η εδρα θα μιλησει και παλι. Ασσος.
Rationalistas - Aliens : Το ντερμπυ της αγωνιστικης. Ο Σακης θα δοκιμασει την ομαδα του απεναντι στον Ανδρεα. Δυστυχως γι' αυτον ο τραυματισμος του Μαντουρεϊρα ειναι πληγμα. Θεωρω πως εστω και δυσκολα οι aliens θα περασουν. Διπλο.
Last edited by candlebox71 at 11/14/2011 7:01:51 AM