Zona 2/3 nu e de loc eficient impotriva "Low Post". Nu merge.
pai...peste tot scrie ca 2-3 zone e preferabila contra unui atac low post sau look inside... ce-i drept, alegand sa joc defensiva asta clar am optat pentru un dezavantaj pe exterior, de unde si mingile pierdute...insa recuperarile in plus anuleaza acel handicap...
probabil se referea la agresivitatea jucatorilor. intr-adevar e o anomalie meciul. singura explicatie este ca a avut jucatori cu nivel slab la pase
daca nu ii ieseau oamenii la faulturi era altfel discutia
corect, pivotul meu Nikoskelainen a avut 6 greseli personale, la fel si extrema si rezerva pe care o aveam la extrema (culmea)... insa inca de la inceputul meciului i-am accidentat si eu 2 jucatori foarte importanti: pivotul Saari si celalalt pivot Arias... de aceea a jucat pe postul de EXF cu acel player de 2000 si ceva salariu... insa e ca si cum asta n-a avut nici un efect si exact asta nu pricep... daca te uiti la salariile + forma celor ce au fost pe teren impotriva mea si la salariile + forma alor mei, nimic din ce s-a intamplat nu se pupa... OK, recunosc ca a jucat acasa, ca avut enth mai mare... dar eu am depus mai mult efort, prin urmare e un rezultat cel putin dubios zic eu, la care nu ma asteptam deloc...
te poti uita si la meciul meu cu rockpit de etapa trecuta
buia, la tine explicatia ar fi ca te-ai aparat 3-2 zone, exact contrar ofensivei lui... insa raportul tau, chiar si asa, zice ca ar fi trebuit sa-l bati... nah, home court advantage si...nu stiu diferenta de enth dintre voi, poate si asta a contat
Mie mi se pare ca a pierdut total nedrept.
Nu are absolut nicio logica ca un jucator cu mark 4.5 sa marcheze 13 puncte si 6 recuperari, iar adversarul lui (mark 13-16) sa fie eliminat pt greseli personale.
EXACT, asta ma nelamureste cel mai mult. e ca si cum ar fi jucat in 4 oameni si totusi...
Last edited by MCMXC a.D. at 12/15/2012 4:44:32 PM