BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Poland > Bunga
Back to the Sneak Peek
BB Poland
[wyb] Debata wyborcza
42
[wyb] Przemowy kandydatów
10
[wyb] Reguły wyborów
2
[NT-MŚ] POLSKA-CZECHY (WIELKI ...
8
Tłumaczenia newsa z głównej
1
[NT-MŚ]POLSKA - SŁOWACJA (półf...
4
Puchar Polski sezon 20
137
DRAFT I SKAUTING
5
[NT-MŚ] Polska - Chiny
15
Półfinał (moved)
1
[NT-MŚ] Polska - Czechy
9
draft-5 pilek
4
Baza zawodników reprezentacji
35
S20 < 21 - kalendarz
1
Jak sprawdzic mecze miedzynaro...
1
[NT-MŚ] Polska - Włochy
5
Początek
9
kupie zawodnika
4
[NT-MŚ] Polska - Urugwaj
11
<
>
Favorite Folders
Bunga
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Jax (1)
Astarotte (4)
aimar (4)
szulkin_75_ELIT (1)
Joa (1)
Dejvidd (1)
kozlik4 (1)
pankol102_ (1)
B.B.King (2)
Ryszard Ochódzki (11)
toshii (7)
Pewu (5)
karpik (1)
kokos (4)
Tales (8)
Georgian (1)
Nikobar (1)
Kaznodzieja (2)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Tales
To:
Tales
This Post:
0
223763.22
in reply to
223763.21
Date: 8/18/2012 12:34:58 AM
Overall Posts Rated:
445
...a tu jeszcze przykład meczu w którym też było wysokie prowadzenie i nie było garbage time, dowodem jest zawodnik który nie zagrał nawet minuty....
(46478400)
Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy
...
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
From:
Tales
To:
Georgian
This Post:
0
223763.24
in reply to
223763.23
Date: 8/18/2012 2:00:11 AM
Overall Posts Rated:
445
...ja zawsze ustawiam/zostawiam decyzje trenerowi i może to też przełożyło się na zmiany/kaszanę podczas meczu... co do tego że najlepszy zawodnik nie wychodzi w podstawowej piątce to też częsty przypadek... pamiętasz jak jakiś czas temu pisałem Ci o kontuzji mojego najlepszego obwodowego obrońcy, nie uwierzyłeś w jego umiejętności, ponieważ nie wychodził u mnie w S5, to był właśnie efekt bungi... co do tego że Varcaro grywał na C (Motion) to może być tak jak grasz bungą LI i na SF'ie najczęściej grywa PF/C, tylko teorytyzuje ponieważ nie mam doświadczeń związanych z Motionem. Przy RnG ilość minut wystepowania zawodników podkoszowych na SF'ie znacznie spada, częściej trener obsadza tą pozycję zawodnikami obwodowymi...
...
Mark Unread
Ignore User
From:
toshii
This Post:
1
223763.25
in reply to
223763.24
Date: 8/18/2012 3:37:40 AM
LZS Niemyslowice
IV.8
Overall Posts Rated:
1116
Nie do końca rozważnie jest gadać o bundze na forum, no ale jak tam chcecie żeby wszyscy bungą grali to możecie dalej pisać ...
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
From:
Ryszard Ochódzki
To:
aMORFIczny
This Post:
0
223763.27
in reply to
223763.11
Date: 8/18/2012 4:18:34 AM
Overall Posts Rated:
27
Jak sobie pomyślę, że teraz większośc menadżerów będzie kombinowała z bungą, to już mogę z automatu taktykę na cały sezon ustawić jak się pojawi terminarz ;))) Trochę sprowadzamy tą grę do poziomu planszowego monopolu, tylko kup i sprzedaj. Przyjemnośc jak cholera.
Mark Unread
Ignore User
From:
Tales
To:
Ryszard Ochódzki
This Post:
0
223763.28
in reply to
223763.27
Date: 8/18/2012 4:29:09 AM
Overall Posts Rated:
445
...no to zobaczymy jak pokombinujesz z minutami na trzy spotkania... dwa mecze w lidze + PP, do tego jeżeli kogoś trenujesz to też musisz pogłówkować czyli to nie takie proste i nie ograniczające się do wciśnięcia przycisku "wyślij rozkazy".
Poza tym do bungi potrzeba specyficznych zawodników i nie pojedyncze okazy w zespole ale cała ekipa powinna być specyficzna aby ten system działał...
...
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
From:
Tales
To:
aMORFIczny
This Post:
0
223763.30
in reply to
223763.29
Date: 8/18/2012 4:38:31 AM
Overall Posts Rated:
445
...ten bug i tak nie można aż tak nader często stosować... w NT gdzie selekcjoner nie musi martwić się o minuty można stosować takie rozwiązanie ale w klubie sytuacja jest odmienna, piszę o tym powyżej i mimo chęci grania takim systemem to tygodniu kiedy gra się jeszcze PP to najwyżej w jednym meczu można było zastosować bungę, reszta to planowanie minut dla wszystkich zawodników, dobieranie graczy którzy zagrają w meczach w których nie gra się bungą i inne zwykłe managerskie czynności...
...
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
From:
Ryszard Ochódzki
To:
Georgian
This Post:
0
223763.32
in reply to
223763.31
Date: 8/18/2012 5:27:29 AM
Overall Posts Rated:
27
No akurat ja jakoś nie grywałem ta taktyką a jakoś do tej 2 ligi wdrapałem się, ale pewnie sobie spróbuję teraz. Ciekawi mnie jakie taktyki bedą królowały teraz w finałach a przyszłym roku w całych PO ;) Fakt faktem całego sezonu raczej nie da się tak rozegrać ale mecze TV i z odwiecznymi rywalami to chyba norma będzie. Jakoś nikt się nie wyrywał żeby zgłosic problem BB-kom.(pewnie ze względu na wyniki). A i pewnie trochę czasu upłynie zanim nastąpi jakaś reakcja. To nie jest tajemna wiedza i trochę się dziwie że tak doświadczony menago nie wpadł na to do tej pory.
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images