BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Power Rankings Season 22

Power Rankings Season 22

Set priority
Show messages by
This Post:
11
231866.22 in reply to 231866.21
Date: 2/19/2013 4:03:55 AM
Overall Posts Rated:
193193
A ρε ατελείωτε Mamu, με το αστείρευτο ταλέντο σου... Εσύ, ο Ματσας, ο Δον, ο υπερηχυτικός, ο Καπετάνιος, ο Νικόλας, ο Αστέριος, ο eddie, ο χοραφάς, ο akage και τ αλλα παιδιά με κρατάτε στο παιχνίδι...
Έχω χάσει πολύ από το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι και απόδειξη οτι μάλλον από βδομάδα δεν θα ανανεώσω συνδρομή...Λίγο η ρουτίνα, λίγο το οτι έχω καταντήσει ο βάζελος του ΒΒ (τεταρτοπέμπτος), λίγο οτι σε έχασα από πελάτη, έχουν βοηθήσει στο να μην είμαι τόσο θερμός πια!!!! Το είχα σκεφτεί πιο παλιά να το παρατήσω, αλλά τότε ο ανταγωνισμός με χοραφοκάμποπέλεκες με έπεισαν να συνεχίσω....Βλέποντας και κάνοντας πλέον....
Προς το παρόν πάμε με γιούργια για το σημερινό ματς, να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία....Από του χρόνου βλέπουμε...

Πάντως εδώ και αρκετές σεζόν το κλίμα ειναι φανταστικό εδώ στην Α1, και αυτό όπως είπα με κρατάει ζωντανό.. Φύγανε ανεπιστρεπτή πρόεδροι σαν τον Δημητράκη τον Γιαννακόπουλο....Καλά play-off-out!!!!

This Post:
00
231866.25 in reply to 231866.24
Date: 2/19/2013 3:01:46 PM
Overall Posts Rated:
170170
Ρε παιδια δεν ξερω... αλλα συμφωνω με τον φεντα,πραγματικα αν δεν υπηρχε αυτο το επιπεδο στο φορουμ το σιγουρο ειναι οτι θα εριχνα την ομαδα (πραγμα που εδω και τρεις σεζον ολο το ιδιο λεω) μιας και θεωρω οτι το ενδιαφερον μου χανεται σιγα αλλα σταθερα λογω της αδυναμιας της βελτιωσης της ομαδας και σαν μονη λυση μετα απο 3 σεζον φανταζει η σταδιακη ανανεωση με την εμπειρια πλεον των 3 σεζον σε τοσο υψηλο επιπεδο,παντα ομως ενα τυχαιο-τυχερο γεγονος για την ομαδα μου της δινει την δυνατοτητα στο τελος να παραμενει!!

υ.γ πραγματικα βρισκω μεγα μ@κ@κι@ ακομα και στα πλει αουτ να ισχυει το 50-50 στα εισιτηρια,τι σχεση εχει με το κινητρο και καλα της 4ης θεσης????Ή μηπως εννουν οτι και ο τελευταιος θα προσπαθει να βγει 7ος για να παρει το 50-50 ???μπουρδες!!!

This Post:
00
231866.26 in reply to 231866.25
Date: 2/19/2013 3:13:05 PM
Overall Posts Rated:
4141
Kοιτα αν νομίζεις οτι δεν μπορεις να την κανεις όπως την θες την ομάδα η καλύτερη ιδεα θα ηταν να χαραμίσεις 2 σεζον κ να ξαναγυρίσεις πολυ δυνατότερος! Οσο για το νεο σύστημα οικονομίας ειναι ''ΠΑΤΑΤΑ!