BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Getho

This Post:
00
247994.22 in reply to 247994.15
Date: 9/20/2013 2:24:08 PM
Overall Posts Rated:
162162
Δεν ξερω αν θα παει καλα η Εθνική με εσένα στο τιμόνι (αν εκλεγεις φυσικά) αλλα πιστευω θα το διασκεδάσουμε.. :D

Message deleted
This Post:
00
247994.25 in reply to 247994.24
Date: 9/20/2013 2:48:41 PM
Overall Posts Rated:
123123
Υποκειμενικα σημαινει οτι δεν εχει σημασια να αναφερω ποτε το αποφασισα.Σημασια εχει το τι εχω ετοιμασει για να το κανω...

Σεβομαι την σκεψη σου σεβομαι τις γνωσεις σου και παραδεχομαι οτι εχω μαθει πολλα διαβαζοντας τα οσα εχεις γραψει.

Δεν ειναι απαραιτητο παντα να συμφωνουμε ομως.Ευχαριστω!

This Post:
00
247994.26 in reply to 247994.16
Date: 9/20/2013 2:56:33 PM
Overall Posts Rated:
335335
πρωτον ειρωνικα και απαξιωτικα σχολια για υποψηφιους απο χαμηλες κατηγοριες

1.μανατζερς που προσπαθουν για σεζονς και βρισκονται στην 4η κατηγορια (ενω δεν ειναι ομαδες καταστροφης) ..δεν εχουν να δειξουν κατι..σημαινει οτι δεν το κατεχουν με αποτελεσμα να μην θελει η ελληνικη κοινοτητα εναν τετοιο μανατζερ στην εθνικη!
το λεω αυτο με δεδομενο οτι ειναι γνωστο πως γενικα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο στις χαμηλες κατηγοριες..αρα αποτελουνται απο μανατζερς που υστερουν σε γνωσεις ή χρονο!

2.λενε οτι καλυτερο ειναι να σου βγει το ματι απο το ονομα!..η ελληνικη κοινοτητα εχει δει κατα καιρους μανατζερς 4ης και 5ης κατηγοριες που κατεβαινουν στις εκλογες ειτε χωρις να πουν κουβεντα στο φορουμ..ειτε κανοντας ενα μοναδικο ποστ την περιοδο των εκλογων και μεχρι εκει!..η εθνικη δεν ειναι το τσιφλικι κανενος..και επειδη τετοια φαινομενα σημβαινουν μονο με τους μανατζερς χαμηλων κατηγοριων..παιρνει η μπαλα και τους μανατζερς που ναι μεν ειναι στην 4η κατηγορια..αλλα ενδιαφερονται να ασχοληθουν!<για αυτο και ειπα ειναι να μην σου βγει το ονομα!

3.το σημαντικωτερο κατα την γνωμη μου ειναι οτι ενας μανατζερ χαμηλης κατηγοριας δεν εχει τις ιδιες παραστασεις και δεν εχει γνωρισει υψηλο ανταγωνισμο..αυτο κανει καχυποπτο αυτον που θα ψηφισει..πως γινεται αυτος που εχει διαχειριστει ή εχει αντιμετοπισει παικτη με υψηλωτερο μισθο 30.000..να αντιμετωπισει εθνικη?

τελος..εθνικος προπονητης δεν ειναι μονο αυτος που θα καλεσει παικτες..θα κανει ενα συστημα και τελος..πρεπει να κατευθινει και την προοδο των παικτων που μολις φευγουν απο την 21..που κυριως εγω εκει θα θελα να δωσω μεγαλυτερη εμφαση!δεν με νοιαζει η πορεια που θα κανω..απλα αν βγω..μου αρκει οταν τελειωσει η θητεια μου να δωσω στον επομενο ολοκληρο το καραβι..ΟΜΩΣ!!
κανεις δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη kajabbar..

This Post:
00
247994.27 in reply to 247994.26
Date: 9/20/2013 3:14:39 PM
Overall Posts Rated:
123123
Δεχομαι τα οσα λες και χαιρομαι που το υφος σου δεν ειναι πλεον υποτιμητικο και ειρωνικο.

Εξ αρχης ανεφερα οτι ασχολουμε μονο 6 μηνες οποτε ναι δεν εχω την εμπειρια αλλα εχω την διαθεση και καταλαβαινω και δεχομαι την δυσπιστια ορισμενων αλλα και χρονο εχω λογω δουλειας (καθηγητης φυσικης) και ορεξη εχω και κατανοηση του παιχνιδιου εχω.Μπορω λοιπον να αντισταθμισω την απειρια μου με την διαθεση που εχω να ασχοληθω με την εθνικη αλλα και με το φορουμ πραγμα το οποιο κανω εδω και 2 μηνες και πραγματικα μαθαινω πραγματα που δεν θα ηξερα διαφορετικα.Επισης ασχετως με το αν εκλεγω η οχι εχω θεσει τον εαυτο μου στην διαθεση οποιουδηποτε εκλεγει ωστε να βοηθησω σε οτι μπορω αλλα και να μαθω.Και παλι ευχαριστω.

Υ.Γ.Δεν φοβαμαι μηπως μου βγει το ονομα!

From: Getho
This Post:
00
247994.28 in reply to 247994.24
Date: 9/20/2013 3:16:03 PM
Overall Posts Rated:
162162
Είχα προτείνει να κανω ενα μινι καμπ, αν υπήρχαν υποψηφιοι κοουτς οταν τελειωσαν οι επισημες υποχρεωσεις της Εθνικης..
Ενας επικοινωνησε μονο και αυτος δεν ενδιαφεροταν να αναλάβει αλλα ηθελε να συμετασχει απλα για την εμπειρία οποτε και δεν εγινε..

Αλλος ενας επικοινωνησε αργοτερα αλλα δεν εχει βαλει υποψηφιοτητα, επειδη προφανως δεν αισθανεται ετοιμος..

Περα απο τον χαβαλε που κανουμε πάντως ειναι σχετικα υπευθυνο πόστο γιατι θα πρέπει να συμβουλευεις και να λυνεις απορίες πολλών χρηστων οποτε χρειαζονται γνωσεις για να τους καθοδηγησεις σωστα αλλιως δεν νομιζω να σε παρουν στα σοβαρα.. Φυσικα χρειαζονται επισης ικανοτητες στην επικοινωνια αλλα και αρκετος χρόνος ιδιετερα στην αρχη που θα εισαι ψαρωμένος.. Γνωσεις προπόνησης ειναι must.. Τελος σε αυτο το επίπεδο υπάρχουν πολοι συνδιασμοι ιδιετερα υψηλων σκιλ οπότε ειναι αρκετα δυσκολο να επιλέξεις σωστα και να τα συνδιασεις αλλα στο τελευταιο θεωρω οτι χρειαζεται οπωσδήποτε καθοδηγηση απο καποιον εμπειρο..

Θελω να ρωτησω με την σειρά μου τους υποψηφιους ποσο καλοι πιστευουν οτι ειναι στην προπονηση ωστε να καθοδηγήσουν τοσους χρηστες και ποσο χρόνο εχουν διαθεσιμο περίπου την εβδομάδα ?

This Post:
00
247994.29 in reply to 247994.28
Date: 9/20/2013 3:33:31 PM
Overall Posts Rated:
123123
Getho οι γνωσεις μου απο προπονηση πιστευω οτι ειναι αρκετα καλες αλλα δεν μπορω να με κρινω τοσο καλα λογω οπως εχω επισημανει ελλειψης εμπειριας.Απο αποψη χρονου εχω πολυ ελευθερο τα πρωινα και τα βραδια λογω δουλειας.Οσο για διαθεση για επικοινωνια αλλα και ικανοτητες αφηνω εσας να κρινεται.Ισως και οχι αδικα κατα την γνωμη σας να μην ειμαι ετοιμος για την θεση αυτη αλλα επιτρεψτε μου να πιστευω οτι μπορω να πετυχω.

This Post:
00
247994.30 in reply to 247994.26
Date: 9/20/2013 3:56:07 PM
Overall Posts Rated:
231231
κανεις δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη kajabbar..

Αν ήμουν γκόμενα, θα είχες παρέα αυτό το βράδυ...

Ειλικρινά είχα βάλει ξυπνητήρι στις 6:30 το πρωί με σκοπό να δω αν έπρεπε να πατήσω το κουμπάκι "Register"

Θεωρώ πως δεν χρειάζεται πλέον και θα χαρώ να επικρατήσεις σε αυτή την εκλογική μονομαχία.

Μπορεί να μην έχουμε μιλήσει πολύ, αλλά έχουν για σένα πολύ καλή γνώμη φίλοι μου μάνατζερ ανάλογοι και ανώτεροι από μένα στους οποίους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση τους.

This Post:
00
247994.31 in reply to 247994.29
Date: 9/20/2013 4:44:48 PM
Overall Posts Rated:
162162
Καταρχην και μονο που εχεις διαθεση είναι αρκετο για να εξελιχθεις σε καλο μανατζερ.. Αυτο θα απαιτησει καποιο χρόνο ομως γιατι θα πρέπει να πειραματιστεις αρκετα ωστε να βγάλεις τα δικα σου συμπερασματα.. Το παιχνιδι ειναι πολύ απλο γιατι ολη η γνωση ειναι γραμένη στα φορουμ οποτε διαβάζοντας και εφαρμοζοντας τα ειναι σαν να κανεις συμβολαιο με την επιτυχία.. Θα σου προτεινα να δωσεις ιδιετερη βαρυτητα στα Λιγα μαθηματικα (167507.1).

Κατα την γνώμη μου και χωρίς παρεξηγηση κανεις δεν προλαβαινει να μαθει σε ικανοποιητικο βαθμο το παιχνίδι ωστε να διεκδικησει την θεση του Εθνικου κοουτς σε μολις 2 σεζόν.. Το οτι ειναι απλο το παιχνιδι δεν σημαινει οτι ειναι και ευκολο καθως θελει χρόνο και προσπάθεια για την κατανοηση του.. Αυτο ειναι η δικη μου εκτιμηση μου ομως με βαση την εμπειρια μου οποτε μπορει να πεφτω εξω και εσυ να εισαι οντως ετοιμος.. Σε καθε περίπτωση ομως ακομα και να μην εκλεγεις τωρα μην απογοητευτεις γιατι το μέλλον σου ανήκει.. Και σε ολα τα παιδιά που ειναι στην θεση σου φυσικα.. :)

This Post:
00
247994.32 in reply to 247994.31
Date: 9/20/2013 5:31:52 PM
Overall Posts Rated:
123123
Θα ηθελα να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια και τις συμβουλες και να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχα και δεν εχω σκοπο ουτε να δημιουργησω εχθρους ουτε αντιπαλοτητες.Ξερω τα μειον μου και τις αδυναμιες μου και φυσικα και δεν απογοητευομαι...δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...Ξερω και οπως επισημαινεις οτι ολη η γνωση του παιχνιδιου υπαρχει στα φορουμς και το μονο που χρειαζεται ειναι θεληση και διαθεση για διαβασμα και πειραματισμους...αυτο ισχυει φυσικα για μενα αλλα και για ολους τους νεους προπονητες που ασχολουνται με το παιχνιδι.Τελειωνοντας θα ηθελα απλα να αναφερω οτι ηδη δουλευω το excel....και ενταξει μπορει να μην ειμαι μαθηματικος αλλα ειμαι φυσικος οποτε...κατι πιανω απο μαθηματικα και μοντελοποιηση.Χαρα μου παντως οποιος και αν εκλειγει να βοηθησω με οποιο τροπο μου ζητηθει.Ευχαριστω Πολυ!

Advertisement