A te és Péter minusza annak a következménye, hogy jelenleg sokkal értékesebb csapaton csücsültök. Nem hasonlíthatod az 1. ligás szereplés a 3. ligáshoz. Ha én is bevásárolnák, és vennék egy 1. ligás csapatot most magamnak, akkor nekem is -os egyenlegem lenne szerintem, nem +5 millás! Azt nem is számolva, hogy az 1. ligában könnyebben kaparsz össze +150k heti egyenleget (kupával együtt) mint a 3. ligában, így aki tartósan ott szerepel annak jobban megengedett a mínuszos átigazolási egyenleg, mint aki oda igyekszik. Amúgy ha megnézed erre is van egy óriási ellenpélda, nem mondom most itt meg a nevét!
Szerintem meg 30 feletti emberekből össze lehet szerkeszteni olyan csapatot,amelyik nem visz csődbe, és simán feljebb lépsz velük.Illetve: a megvételük nem visz csődbe,a fizu viszont...
A liga +150k/héthez meg csak annyit fűznék hozzá,hogy nekem a Tesco gazdaságos keretemmel nincs annyi-igaz, a kupából gyorsan ki is zúgtam...
Viszont most elgondolkoztattál: Ha eladnám Szőkét, Pelsőczit és Szíjj Zolit,mekkorát kaszálhatnék???