Naslednjo tekmo igramo proti Izraelu. Če sem prav videl, imajo celo prvo peterko in vse najboljše rezerve v odlični pripravljenosti. Mi imamo tak luksuz seveda mogoče enkrat na sezono, zato še enkrat ponavljam: Kdor ne misli svojemu reprezentančnemu kandidatu čez CELO SEZONO držati med 60 in 70 minut tedensko, lahko kar pozabi na vpoklic v repko.
Vsak, ki bi rad imel reprezentanta, naj si najprej pogleda klube, iz katerih je sestavljena večina reprezentance - vrtec, little valley wildlife, NY Titans, Prekmurje Storks, KK Savlje, KK Matematiki, KK Violcni...ne samo, da ti klubi uspejo dajati po 60-70 minut tudi trem reprezentanom naenkrat, temveč prilagajajo celo trening tistemu, kar repka takrat potrebuje. Kmalu se bomo tem klubom pridružili še elan z dvemi igralci ter jaz s Krevhom, pa še kdo bi se našel, tako da tukaj ne popuščam. Kdor misli, da sem prestrog, pa lahko samo pogleda pripravljenost Izraelcev in naših drugih tekmecev ter se vpraša, kako lahko premagamo takšne reprezentance, če še sami pri sebi ne naredimo reda.