Abe HORHE, jas nikogo ne molam so sila, aman decki daj pomognete mi, znaci se znae od proslite selektori deka imaa skauting pomosnici, jas koga stapiv na selektorskoto mesto, pisav na forumot deka sekoj sto misli deka moze da pomogne za dobroto na selekcijta, sekogas sum tuka za sorabotka, a vie site se nudite samo na zbor, eden sto najmnogu me kritikuvase deka ne sum rabotil, na pocetok od moeto selektorsko mesto, rabotese samo formalno, razgleda nekoi od ligite za decava, i tolku od negovata pomos, i posle udri po mene na forumot, za toa znaci tuka sum za sorabotka so sekoj sto ke posaka da sorabotuvame za dobroto na decava, ama da sorabotuvame strvarno zrelo, a ne kako toj menadjer, ne sakam da go imenuvam. Ako sakas da sorabotuvas, tuka sum za sorabotka. Za pocetok, jas pregledav recisi site od novite deca sto se izlezeni ovaa sezona od draftot, ama ako nekoj ti si zabelezal, isprati mi na privatna poraka, i da vidime sto i kako so nego, dali go imam na spisok, a ne mora samo i od ovogodisnite deca, moze i od drugive sto mislis deka moze da zaigra za reprezentacijava.