Danas u 19.30h nasa u21 reprezentacija igra za medalju sa SP u Utopiji.
Situacija je sledeca:
1 Italia U21 6 0 75
2 España U21 5 1 102
3 Magyarország U21 4 2 -4
4 Hellas U21 3 3 22
5 Srbija U21 3 3 -5
6 United States U21 2 4 24
7 Canada U21 1 5 -77
8 Brasil U21 0 6 -137
Dakle, Italija i Spanija su prosli dalje, a vrlo verovatno i Madjari, jer treba ocekivati njihovu pobedu protiv Brazila. Sto znaci da ostaje borba sa Grcima sa to cetvrto mesto. Oni se sastaju sa Italijom i to ce, naravno, biti tie vs CT uz moguce brljanje sa taktikom od strane Italije. Imam garancije od Italijana da to nece biti tako, ali ce igrati tie, sto je naravno normalna stvar. Oni zele to prvo mesto jer su Madjari dosta jaci od Grka i nas pa mogu da poverujem u tu pricu, ali kod reprezentacija na tie vs CT se moze svasta desiti i nije nemoguce da Grci tuku Italijane. U tom slucaju mi moramo da odvalimo Kanadu sa bar +28 razlike (27 razlike koja je sada i + najmanje 1 poen u slucaju pobede Grka).
Mi imamo 3 varijante:
Prva - igrati tie i rizikovati cak i sopstvenu pobedu, ali se nadati pobedi Italije i uz bilo kakvu pobedu nad Kanadom, proci dalje. Tada smo u sjajnom polozaju u polufinalu.
Druga varijanta je najmanje verovatna, a to je da igramo normal, tj sigurno dobijemo Kanadu, ali se opet moramo nadati da Italija dobije, da bi mi isli dalje. U tom slucaju nista ne dobijamo jer ne mozemo dobiti Italiju ili Spaniju u polufinalu sa manjim entom.
Treca varijanta je CT, jer ocekujemo CT od Kanadjanina koji nemaju cemu da stede ent i da idemo na sto veci kos razliku. +30 nije nemoguce ako uzmemo u obzir razliku u entu. U tom slucaju imamo sansu cak i ako Grci pobede, jer je za ocekivati i ako Grci pobede, da to nece biti nekom velikom razlikom. Naravno, u ovom slucaju mi nemamo sta da trazimo protiv Italije, odnosno Spanije.
Sve u svemu, bice zanimljivo vece. Budite uz u21 i ispratite nas pokusaj da se dokopamo tek druge medalje sa nekog SP-a.
Srbija vs Kanada 19.30h