Upravo zbog tih poraza i loših rezultata imam silnu želju da ispravim greške, a silnu želju za drugu ligu nisam nikad imao i ne znam kako možeš da tvrdiš tako nešto. :) Nisam nikada imao najskuplju ekipu. Prošle možda jesam, ali nisam pratio. Mada mislim da nisam. U vrhu sam po platama, jer imam dosta treniranih igrača koje sam spremao za mladu ili ih spremam još uvek. Moja prva petorka je veoma skromna i pravi se isključivo za plasman preko 5. mesta. Za sada nemam ambicija da idem u viši rang, jer smatram da se u trećoj lako treniraju igrači, a opet ima kao nekog suparništva, a ne kao u četvrtoj sa botovima. Tako da si ovo omašio.
Aha, ukapirao sam. Ti nisi ni želeo u drugu. Nego kako ide trening ovih junoša 35+
(26700788)(26320107)Jesu li napredovali koji skil? Mislim, ja nemam igrača sa platom od 80000, valjda mi u drugoj ligi nije potreban, pa ne znam, možda oni napreduju do pedesete.
Tvoj igrač je pretposlednja generacija koju je Lale dočekao sa drafta, tako da ja sa tim nemam veze. Zašto ga nije ubacio na spisak ne znam, . Tako da svakako ne može biti u reprezentaciji. A mogao si i da pustiš poruku i da javiš da imaš igrača za trening. :)
Da, čini mi se da sam čuo negde izgovor da su krivi oni koji su vodili pre tebe. Pa eto, nisi ti kriv što ti je promakao igrač u drugoj ligi potencijala 8 sa 86 skilova.
a vidim da nije nešto ni istreniran
Tako kaži, najzad sam shvatio. Ti imaš čarobnu kuglu u koju si gledao, pa si video Jarićeve skilove.
Što se svađa tiče i nepoštovanja.. I tu si malo omašio... Ali to je tema na koju se ne bih vraćao.
Možda Dumbarajko može nešto da kaže na ovu temu.
I evo javno pozivam sve da se kandiduju za selektora mlade reprezentacije na kraju ovog mog mučenog mandata. Kako Krmelj reče biti selektor je prestiž i stvarno mi je drago zbog ovog iskustva, ali sigurno nije vredno zbog ovakvih situacija i sretanja svakakvih ljudi i sreća što je ovo igrica, pa nemam nameru da se nerviram.
Ali dobro. Najbitnije je da si čovek od reči.