Igrac kojeg kupite za 1k moze postati odlican U21 reprezentativac, a mnogo ih ode za sicu. Ne kupuju svi extra zvijezde sa visokim potom pa da moraju iskesirati..
Recimo u klubu u kojem treniram samo igrace za U21.
Gracića sam platio 208k i trenutno je najbolji KC u U21 BiH.
Godinu mladji su Delibašić, koji je placen 1k i Abrašević koji je plaćen 3k.
Znaci na 3 igraca sam ulozio 212k. Svaki ce igrati bitnu ulogu u U21 reprezentaciji i ako ti je interesantno prati za koliko cu ih prodati kada zavrse sa mladom repkom. Naravno da bi mogao kupiti nove malce i trenirati ih za U21.
Onda ces cisto vidjeti da li je ovo nase ublehaska prica i slicno, jer oni koji naprave kvalitetnog U21 trenirca mogu sebi ostavitii odlicnog igraca ili zaraditi dobru lovu.
Na kraju krajeva svi rade dobrovoljno i pomazu nasim reprezentacijama koje predstavljaju sve nas. A broj menadzera koji ucestvuju u ovim akcijama je ogroman, sto je za svaku pohvalu i jos bolji rezultati ce uskoro doci.
Svako sebi moze priustiti igraca od 1k ili 100-200k bar, samo je pitanje da li zeli ucestvovati i pomoci mladoj reprezentaciji a samimtim ce pogurati i svoj klub u vidu kvalitete i kasnije zarade.
Imati mladog ili A reprezentativca je bar za mene i mnoge nas ovdje veliko zadovoljstvo i privilegija, pratiti njegove meceve u najdrazem dresu daju posebnu car ovoj igri.
Pozdrav
This is where we hold them!