Aslında hocam güzel bir soru olmuş seninki. Bende kendi görüşlerimi ifade etmek istiyorum. U21 Oyuncusu yetiştirmek çok keyifli bir süreç bence her hafta cuma günü nü iple çekmek oyuncuda gelişen yönleri görünce sevinmek göremeyince hayıflanmak. Bu kadar kullanıcımız var doğru ama kaç tanesi gerçekten bu oyunu severek oynuyor, kaç tanesi bu oyunun gelişimi için forumlara katılıyor, yada kaç tanesini gerçekten oyuncu yetiştirmeye çalışıyor. Bunlara bakmak lazım. U21e oyuncu bulmak pahalı bir iş Türk oyuncu genelde fazla paralara satılıyor almak zorlaşıyor, antrenör bayağı bir para istiyor yeniline seyirci gelmiyor, 2ligdeysen ligde kalabilmek için daha gelişmiş oyuncular oynatmak gerekiyor. Bence bir de bu oyuna gerçekten gönül vermek gerekiyor. Emeklerini, ugraşını, çabanın tebrik ediyorum ama uzun zamandır bu oyunu oynayan biri olarak bu işin böyle gideceğini çok az kişinin taşın altına elini koyacağını düşünüyorum. Ben bu sene oyuncu yetiştirmeye başladım. Sezon başında ya drafttan yada satılık olarak 2 Türk daha alıp yetiştireceğiz inşallah umarım her ligden bir kullanıcıya bunu yaptırabilsek ozaman çok daha başarılı olabiliriz. Şunu da ekleyelim herkesin bir stratejisi var kimi oyuncu yetiştirecek kimisi lig yükselecek kimiside öylesine takılacak.