в мене було підготовлено прев'ю до гри з андорою. зайшов я за декілько хвилин щоб запостити його і з'ясувалось, що тренер андори вигнав усіх 21річних гравців і зібрав збірну ю20 задля тренування їм досвіду на наступний сезон. в них був гарний сезон, трошки не пощастило у декількох іграх, шансів на вихід до наступного раунду не залишилось. і він вирішив дати трошки більше досвіду 20річним, додавши:
let's say I have simpathy for your country. I know you guys are struggling from war, and this won't change a bit, but if I can help to bring joy to some of you, it'll be more than enough for me
тому весь передматчевий аналіз довелося швидко забувати, поставив я раннє та пресинг. склад міняти часу не було, тому зіграли ті хто стояв.
(76447)+64. четверта чверть лише +4. не сказав би що багато перехоплень, але досить багато підборів в нападі у суперника та й відсоток в них не поганий. персоналка в захисті була б краще, але часу на роздуми не було. крівошея відіграв мабуть найкраще, з точки зору набору очок, але з-за фол траблу замало. а ось його змінник тяпушкін один з найгірших. саме за реалізацією кидків, бо 8 асистів та 5 перехоплень це дуже добре. зовсім найгіршим виявився ковальчук, хоча на нього я серед запасних дуже розраховував
така різниця виводить нас на другу позицію. нідерланди виграли +20 на меньшому настрої. -9 за останню чверть. таким чином в нас різниця +66, в них +63. нам потрібно виграти з такою ж різницею як вони, чи більше, звісно. в латвії також 4 перемоги, але різниця набагато меньше, лише +11. латвія на більшому настрої обіграла молдову. як я розумію латвія зіграла 5 ігор з 6 нормалом. і щось я не вірю в них проти нідерландів... турки мотсом програли французам -10. неочікувано обидва зіграли прінстон. в турків була вгадайка на акцент - мимо
в інших групах. угорці обіграли португалію. їм все ще потрібно виграти в останній грі, щоб повернутися з технічної поразки у першому турі, але там вірменія. ізраїль на більшому настрої обіграв італію +3. в них по 5 перемог, в англії та чехії по 4. італійці навіть можуть собі дозволити програти греції, різниця на їхньому боці. німеччина обіграла поляків +3, хоча відсоток влучань в останніх набагато кращій. карусель/персоналкка в обох. щоб не потрапити до другого раунду польща повинна програти болгарії 17 балів. є за що боротись. азербайждан переміг русню! +4, мотсом, 33:8 в останній чверті. іспанія здолала литву. тепер в литви, азербайджану та іспанії по 5 перемог, у рісні 4. литва грає з азербайджаном, іспанія з руснею. іспанцям потрібна лише перемога, інакше вони будуть 4ми у групі, незалежно від +-, бо в них є технічна поразка. у групі А бельгія та хорватія мають по 6 перемог, вийшли далі і грою між собою визначать хто першій, хто другий.
Last edited by Tiger at 11/4/2024 5:08:21 PM