da li stvarno misliš da ko god želi dobro našoj reprezentaciji može da podrži tebe???
Apsolutno mislim da sam ja ubedljivo najbolji izbor za nasu reprezentaciju! Dovoljno je pogledati samo moju kandidaturu i ozbiljnost sa kojom sam ja tome pristupio.
ti si na prošlim izborima radio direktno radio protiv bb srbije!
Ja sam na proslim izborima radio direktno za svoj ugled i malo postovanja! Jer tada i ranijih sezona (jao da pa ti tada jos nisi ni imao svoj tim) je postojala magicna druzina na ovoj igri koja je mislila da je najpametnija i sve ostale je gledala sa uzdignutim glavama! Nikoga nije htela ni da cuje ni da pogleda! ...sem onih koji su joj se slihtali!!!
I tako sam odlucio da toj magicnoj druzini pokazem da nisu sami u ovoj igri i u ovoj drzavi i da postoje i drugi ljudi koji ne plivaju u njihovim zadnjicama... no nebitno ustvai!
I ovo ne pisem tebi nego Bilu koji je toliko zeleo da zna razlog!
Da, zeleo sam samo malo da pokusam da vam skrenem poglede! I od tada ma koliko vam ironicno izgledalo uspeo sam da steknem njihovo postovanje. I moja "kampanja" je apsolutno uspela!!!
A Junnior...ne znam zasto ga toliko omalovazavas? Sta poznajes ga samo jednu sezonu? ...pa da znas da je on bio clan prve lige vec dosta sezona zaredom (oces li ti to nekad uspeti? ...ako i udjes ispasces odmah sledece;)
I mozes makar postovati to sto on ima iza sebe!
A sto se tice njegovog ispadanja iz prve lige, da znas da mu zavidim...i da ozbiljno razmisljam da i ja ispadnem na jednu sezonu u 2. ligu!
gde bi sad bila bb srbija???
Bila bi na istom mestu! ...uz duzno postovanje mislim da se pobede u prijateljskim utakmicama ne vrednuju mnogo i da bi bili na istom mestu...(rekao sam uz duzno postovanje!!!)
da li si stvarno mislio da je junior bolji izbor od bilija ili bi on uslišio tvoje molbe da ti progura neke igrače u repku???
MOJI IGRACI SU U REPREZENTACIJI JER ONI TO ZASLUZUJU IAKO JE BIL SELEKTOR! A od ove sezone ce ih biti dvojica!
Koliko ih ti imas?I samo da dodam da sam upravo odlucivao da prodam 1 od moja 3 najbolja igraca...za dvojicu Srbina bi verovatno dobio 3 puta vise nego za ovog Kineza, ali sam stavio ipak kineza i odlucio da se borim sa ivicom bankrota ove sezone! Zasto?
Na svim ostalim forumima mi savetuju da prodam naseg reprezentativca Bogdanovica... ali zasto nisam?
Verovatno zelim toliko zlo nasem timu...
nemoj da shvatiš ovo ništa lično, samo me interesuju odgovori na ova pitanja...
Mislim da si se malo previse naduvao protiv mene ali dobro... Evo ti ekspresnih odgovora... toliko o mojoj ozbiljnosti.
Hvala