Ja też coś tu kiedyś takiego Ksiuu pisałem :)
Od tego czasu kapkę mi się pozmieniało...Wszystko zależy jednak od specyfiki gry konkretnej drużyny i tego z kim przyjdzie częściej grać :) Druga sprawa, że w PLK zaczynamy chyba powoli wszyscy myśleć o naprawdę konkretnych rezerwowych i może, może taki center będzie sobie raz wybiegać w pierwszym składzie, a innym razem siedzieć na ławie -> raz nam zależy na rzucie z bliska, a raz wolimy co innego ;) Niżej jeszcze tego luksusu nie ma, więc i na takie kombinacje nie pora...Wszystko jednak jeszcze przed nami :)
Wszystko jest też kwestią ceny i kosztów utrzymania...Tamten też mi się akurat nie podoba, bo ta obrona pod koszem mimo wszystko taka do wszystkiego i do niczego...Przyjedzie Wyyzy z PKK i taki gość się chowa ;) Bo akurat 50tys narzuca sposób patrzenia na niego, jako na postać pierwszoplanową - do tego się nie nadaje. Trochę mniej zbiórek, zamiast tego troszkę więcej obrony, mniejsza pensja i bym ewentualnie brał do zadań specjalnych - mając jednak ten luksus, że jego zastępca jest lepszy w rzucie i mam swobodę wystawiania ich w pierwszej piątce/na zmianie pod konkretnych rywali i konkretne taktyki -> taka mała reprezentacja ;)
PS. Graty pierwszej wygranej w PLK i oby kolejne szybko nadeszły - roszady w składzie obserwuję na bieżąco ;)