A jsme zase u toho trenéra :-D
Tady si nejsem jistý, jestli všichni chápeme stejně pojmy. Depth chart je podle mne celá sestava, včetně první pětky, nikoli náhradníci.
Takže Strictly follow depth chart já chápu tak, že trenér dodržuje nastavení první pětky a druhé pětky a dávám více prostoru první pětce.
Naopak Coach Picks from depth chart chápu tak, že dodržuje posty dle nastavení, ale když považuje druhého za lepšího než prvního, klidně ho nechá hrát více (i o hodně více).
Samozřejmě hodně záleží na průběhu zápasu, ve vyrovnaných zápasech nebo když tým hodně prohrává protěžuje první pětku - strictly (resp. lepší hráče - coach picks), kdežto při jasném vedení více pustí na hřiště druhou pětku, resp. horší hráče.
A pak je taktika, kterou jsem ještě neměl odvahu vyzkoušet "let coach decide", kde podle mne trenér úplně kašle na to, co nastavíme a staví si hráče, včetně toho koho na který post, zcela dle vlastního uvážení.
Ale samozřejmě možná má někdo jiné postřehy a zkušenosti, bude jen dobře, když se nás více podělí a své poznatky.