Shvatam da si ljutisa kada provalis da si isp`o glup ali nemoj da vredjas. ;)
Pa nisam ja sa brda sisao nego ti. Tako se obracaj svojima kada si medju njima!. :)
Po mom postu TI NISI NISTA SHVATIO i to je to.
A ja sam vise zaboravio nego sto si ti naucio (cak i o ovoj igri) sto bi bio prioritet da shvatis.
I nemoj druge ljuei da uplices sa tobom i ozijem i jos nekolicinom "znalaca" i "kriticara" jer ispadas smesan u ocima 197 od pomenutih 200 ljudi ovde.
Onako prijateljski... ;)
Onako prijateljski da ja tebi kazem, lepo ti to iskreces, fino, ja mislim da usvojimo odbranu 2-3 na Push kao nacionalni patent i da svima zabranimo da igraju nesto drugo.
I to ko je ljutisa, ja se iskreno neljutim, nego nevolim kad srbija gubi, od slabijih od sebe, bez borbe, pogrsnim vodjenjem, samo zbog toga mogu da se ljutim.
To ko je smesan mogu tih 200 ljudi da sami kazu, ali nesmeju da te kritikuju, jel tako, niti da kliknu da su nezadovoljni s'tobom.
I smori me ovo, jer od kriteke za kretensku taktiki, ti pocinjes da iskreces temu, ko je, sta je, ko je ovo, i zasto ovo, umesto da kazs ko covek, jbg pogresio sam, analiziras sa nama na forumu, ali od toga nista, branis se ko neka cava, jos ce ispadne da si odograo dobru taktiku, i da je neki rendom resio pobednika, obicno je taj rendom mnogo mocan:)