BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija

Reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4898.220 in reply to 4898.216
Date: 5/30/2008 8:03:16 AM
Overall Posts Rated:
740740
covece koliko pametnih seronja na jednom mestu. garant isto ovako komentarisete i Djukica i Klementea i Ivkovica i ko zna jos kog.
stvarno smo mi Srbi cudan narod.

a niko nikad nije dao nijedan koristan savet pa da pomogne selektorima, vec svi jedva cekaju neki kiks da bi srali. stvarno mi je muka od vas nekolicine.

i bas bih voleo da vidim vase timove koje pravite sa parama. bas me interesuje na sta to lici. a selektor nema pare. vec sta ima to mu je.

i da je odigrao 3-2 zonu pitanje sta bi bilo. imaju bosanci jak napad i unutra.
i nije covek izgubio 30 razlike pa da serete. bila je egal utakmica gde su licne odlucile. a na to on tesko moze da utice.

napred Bill-i

This Post:
00
4898.221 in reply to 4898.219
Date: 5/30/2008 8:13:59 AM
Overall Posts Rated:
178178
Pazi malo na jezik ovo sa kurvama jel ti jasno.

Ukljuci malo mozak, nista vise...nije to toliko tesko skapirati sta sam hteo da kazem. Razumeo si ti u stvari ali ti je batru sto si se prepoznao pa si zato ljutisha.

I vidim da imas neki preteci ton - sta ces, da opet glasas protiv mene!

Sto znaci, ti radi svoj posao, a kad napravis gresku kao sto ih pravis ja cu da te kritikujem, do sledecih izbora za selektora.

TI ces da procenjujes moje greske!))))

Inemoj vise da se provaljujes sa tim oko popularnosti, jer tebi stalo da te neko voli ili da pobedjujes sa reprezentacijom?

To pominjem samo da se vidi sa kim imam posla! ;)

I mene momak nije nista sramota, pa nisam ja postavio zonu 2-3 na Push the Ball, nego ti:)

Znas koji si ti znalac? Ko Milan Zivadinovic - Ziva! Sacekas da vidis epilog pa onda kazes - znao sam! ;)

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
4898.222 in reply to 4898.216
Date: 5/30/2008 8:14:05 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
A zasto moj igrac igra samo 5 minuta!
smrc,smrc,smrc...

Xaxaxaxaxaxaxa
Pa sa ovim postom si pokazao da je to bitno tebi meni nije, i stvarno bih zamolio selektora ako moze da povuce Jablanovica iz reprezentacije, ali stravrno, slazem sa da nam takav igrac nije potreban.

This Post:
00
4898.223 in reply to 4898.222
Date: 5/30/2008 8:19:12 AM
Overall Posts Rated:
178178
smrc,smrc,smrc...

Xaxaxaxaxaxaxa
Pa sa ovim postom si pokazao da je to bitno tebi meni nije, i stvarno bih zamolio selektora ako moze da povuce Jablanovica iz reprezentacije, ali stravrno, slazem sa da nam takav igrac nije potreban.

Ne prestajes da pomazes. Hoces da ti javim taktiku za finsku pa da im dojavis, da nam jos vise pomognes a onda tvoje omiljeno - da kritikujes!)))))))

This Post:
00
4898.224 in reply to 4898.221
Date: 5/30/2008 8:21:45 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
Pazi malo na jezik ovo sa kurvama jel ti jasno.

Ukljuci malo mozak, nista vise...nije to toliko tesko skapirati sta sam hteo da kazem. Razumeo si ti u stvari ali ti je batru sto si se prepoznao pa si zato ljutisha.

I vidim da imas neki preteci ton - sta ces, da opet glasas protiv mene! :)

Sto znaci, ti radi svoj posao, a kad napravis gresku kao sto ih pravis ja cu da te kritikujem, do sledecih izbora za selektora.

TI ces da procenjujes moje greske! :)))))

Inemoj vise da se provaljujes sa tim oko popularnosti, jer tebi stalo da te neko voli ili da pobedjujes sa reprezentacijom?

To pominjem samo da se vidi sa kim imam posla! ;)

I mene momak nije nista sramota, pa nisam ja postavio zonu 2-3 na Push the Ball, nego ti:)

Znas koji si ti znalac? Ko Milan Zivadinovic - Ziva! Sacekas da vidis epilog pa onda kazes - znao sam! ;)

Xaxaxaxaxa,
nasmeja ti mene ????????
Po tvom postu sam shvatio da ovih 200 ljudi sto ovde igraju BB su neka stoka i ko su oni da kritikuju tvoj rad, jer pazi granitna odbrana 2-3 ce da te zastiti od Push the Ball te iste stoke od ljudi.

A sto se tice Milana Zivadinovica, pogledaj malo moje tekme pa ces shvatiti sve.

P.S. jer si prebrojao minute jablanovica po utakmici imas link na igraca negde u mom postu, a mozes i da ga vidis u reprezentaciji, tamo gde ih selektujes.

Last edited by Bavaria at 5/30/2008 11:51:12 AM

This Post:
00
4898.225 in reply to 4898.223
Date: 5/30/2008 8:23:30 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
smrc,smrc,smrc...

Xaxaxaxaxaxaxa

Ne prestajes da pomazes. Hoces da ti javim taktiku za finsku pa da im dojavis, da nam jos vise pomognes a onda tvoje omiljeno - da kritikujes! :))))))))

smrc,smrc,smrc...

Xaxaxaxaxaxaxa

Ne prestajes da pomazes. Hoces da ti javim taktiku za finsku pa da im dojavis, da nam jos vise pomognes a onda tvoje omiljeno - da kritikujes! :))))))))

To ni slucajno, ja sam strani placenih, domaci izdajnik, lepse mi da kritikujem:)

This Post:
00
4898.226 in reply to 4898.224
Date: 5/30/2008 8:29:17 AM
Overall Posts Rated:
178178
Shvatam da si ljutisa kada provalis da si isp`o glup ali nemoj da vredjas. ;)

Pa nisam ja sa brda sisao nego ti. Tako se obracaj svojima kada si medju njima!.

Po mom postu TI NISI NISTA SHVATIO i to je to.

A ja sam vise zaboravio nego sto si ti naucio (cak i o ovoj igri) sto bi bio prioritet da shvatis.

I nemoj druge ljuei da uplices sa tobom i ozijem i jos nekolicinom "znalaca" i "kriticara" jer ispadas smesan u ocima 197 od pomenutih 200 ljudi ovde.

Onako prijateljski... ;)

EDIT: Eno video sam tvoje tekme i stvarno sam impresioniran kako dobijas "renomirane protivnike u ligi bez briga" i kako takticki nadmudrujes Esmerald Verishte i Lights Kaludjerov Do!

Last edited by Laimbeer40 at 5/30/2008 8:36:55 AM

This Post:
00
4898.227 in reply to 4898.226
Date: 5/30/2008 8:38:00 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
Shvatam da si ljutisa kada provalis da si isp`o glup ali nemoj da vredjas. ;)

Pa nisam ja sa brda sisao nego ti. Tako se obracaj svojima kada si medju njima!. :)

Po mom postu TI NISI NISTA SHVATIO i to je to.

A ja sam vise zaboravio nego sto si ti naucio (cak i o ovoj igri) sto bi bio prioritet da shvatis.

I nemoj druge ljuei da uplices sa tobom i ozijem i jos nekolicinom "znalaca" i "kriticara" jer ispadas smesan u ocima 197 od pomenutih 200 ljudi ovde.

Onako prijateljski... ;)

Onako prijateljski da ja tebi kazem, lepo ti to iskreces, fino, ja mislim da usvojimo odbranu 2-3 na Push kao nacionalni patent i da svima zabranimo da igraju nesto drugo.
I to ko je ljutisa, ja se iskreno neljutim, nego nevolim kad srbija gubi, od slabijih od sebe, bez borbe, pogrsnim vodjenjem, samo zbog toga mogu da se ljutim.
To ko je smesan mogu tih 200 ljudi da sami kazu, ali nesmeju da te kritikuju, jel tako, niti da kliknu da su nezadovoljni s'tobom.

I smori me ovo, jer od kriteke za kretensku taktiki, ti pocinjes da iskreces temu, ko je, sta je, ko je ovo, i zasto ovo, umesto da kazs ko covek, jbg pogresio sam, analiziras sa nama na forumu, ali od toga nista, branis se ko neka cava, jos ce ispadne da si odograo dobru taktiku, i da je neki rendom resio pobednika, obicno je taj rendom mnogo mocan:)

This Post:
00
4898.228 in reply to 4898.226
Date: 5/30/2008 8:41:07 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142

EDIT: Eno video sam tvoje tekme i stvarno sam impresioniran kako dobijas "renomirane protivnike u ligi bez briga" i kako takticki nadmudrujes Esmerald Verishte i Lights Kaludjerov Do!

????? jedan, pa ti ni pravila neznas to su kup utakmice, ono C sa strane znaci kup ( za englesko podesavanje).
Pogledaj malo bolje, samo se sramotis

Last edited by Bavaria at 5/30/2008 11:52:56 AM

This Post:
00
4898.229 in reply to 4898.227
Date: 5/30/2008 8:42:18 AM
Overall Posts Rated:
00
smena selektora....xD
Laimbeer uz tebe sam brate...opushteno.

This Post:
00
4898.230 in reply to 4898.226
Date: 5/30/2008 8:53:16 AM
Overall Posts Rated:
3030
Jbg Bile :)))

Upravo zbog ovakvih stvari sam resio da se povucem :)))

Advertisement